in

Yeni Game of Thrones Dizisi İptal Edildi

Ak Gezenler’in ortaya çıkış hikâyesini konu alacak olan Game of Thrones dizisi, pilot bölüm sonrası HBO tarafından iptal edildi.

Game of Thrones
- Reklam -
- Reklam -

George R.R. Martin’in fantastik roman serisi Buz ve Ateşin Şarkısı’ndan uyarlanan Game of Thrones dizisi, geçtiğimiz aylarda sekizinci sezonuyla final yaptı. Dizi, özellikle son sezonu için hayranlarından ağır eleştiriler aldı. HBO ise Taht Oyunları rüzgârını sürdürme niyetiyle yeni yan dizilere peşi sıra onay veriyordu. İşte onlardan birisi daha, pilot bölümü sonrasında iptal edildi.

Şu ana kadar varlığından detaylıca haberdar olduğumuz yalnızca iki Game of Thrones yan dizisi vardı. Bunlardan ilki ise geçtiğimiz temmuz ayında pilot bölümünün çekiminin tamamlandığı duyurulan yapımdı.

Kod adı uzun süredir Bloodmoon olarak anılan dizinin başrolünde Oscar’lı oyuncu Naomi Watts’ın olduğu gelen bilgiler arasındaydı. Game of Thrones’un son bıraktığı dönemden beş bin yıl önce geçmesi planlanan hikâye, Ak Gezenler’in ortaya çıkış destanını konu alacaktı.

- Reklam -

İptal Haberi Dizinin Yapımcısından Geldi

Hollywood Reporter’ın öğrendiğine göre, dizinin yapımcılarından Jane Goldman tarafından oyunculara gönderilen bir e-posta, dizinin iptal edildiğini işaret ediyor.

Dizinin iptal sebebi olarak ise HBO’nun, çekilen pilot bölümü beğenmemesi gösterildi. Bununla birlikte kanal henüz resmi bir açıklama ya da yorum yapmış da değil.

Pilot bölümü sonrası iptal edilen dizi, Westeros’ta henüz 100 krallığın bulunduğu bir dönemde geçecekti. Starklar ve Ulukurtların da yer alacağı yapımda, Castlery Rock’ta Lannister’ları değil de Castlery’leri görecektik.

- Reklam -

İptal edilen dizide Naomi Watts’a Josh Whitehouse, Naomi Ackie, Denise Gough, Jamie Campbell Bower ve Sheila Atim gibi oyuncuların eşlik etmesi planlanıyordu.

HBO’nun bu yan diziyle birlikte pek çok Game of Thrones hikâyesine çalıştığı; kimilerini henüz pilot aşamasına gelmeden iptal ettiği biliniyordu. Bloodmoon ise bu konuda en çok yol kat edilen projeydi.

Şimdiyse olası Taht Oyunları dizisi olarak hayranların elinde bir tek Targaryen Ailesi’nin hayatına odaklanması planlanan yapım kaldı. Targaryen dizisi ise henüz pilot bölüm aşamasında bile değil.

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

1 Yorum BULUNUYOR


Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hasan Ali Toptaş

Hasan Ali Toptaş’ın Yeni Kitabı Çıktı

Alfred Worden

Ay Görevindeki Astronottan İtiraf Geldi