in

Yeni Gossip Girl Dizisi: İlk Bakış Fotoğrafları

Yeni Gossip Girl dizisi için ilk bakış fotoğrafları yayınlandı. Dedikoducu Kız, yıllar sonra HBO Max ekranlarına geliyor.

Yeni Gossip Girl Dizisi HBO Max
- Reklam -
- Reklam -

The CW kanalının popüler dizilerinden Gossip Girl, HBO Max için yeni bir oyuncu kadrosu ile tekrar ekranlara dönüyor. Yeni serinin tanıtımı için ilk bakış fotoğrafları yayınlandı.

WarnerMedia’nın Netflix, Amazon Prime ve Disney+ ile yarışmak için yürürlüğe soktuğu yeni dijital yayın platformu HBO Max; bir başka dizisine daha kavuşmaya hazırlanıyor.

Stephanie Savage ve Josh Schwartz ikilisi tarafından The CW için yaratılan ve 2007 – 2012 yılları arasında yayın yapan Dedikoducu Kız, toplamda 6 sezon ve 121 bölüm yayınlayarak uzun soluklu bir maratonu tamamlamıştı.

- Reklam -

Pek çok eski diziyle birlikte, yeni projelere de imza atan HBO Max ise çağdaş bir Gossip Girl için yola çıktı.

Yeni Gossip Girl Dizisi HBO Max

Manhattan’da lüks içinde bir yaşam süren gençlerin hikâyesini konu alan dizi, yayınlandığı dönemde geniş kitlelere hitap etmeyi bilmişti. Kadrosunda Blake Lively, Leighton Meester, Chace Crawford, Penn Badgley ve Ed Westwick’in gibi isimlerin yer aldığı Gossip Girl, oyuncuları için de iyi bir kariyer fırsatı olmuştu.

2012 yılında sona eren yapım sonrası şimdi yeni bir Gossip Girl ekibi ile tanışma zamanı.

Yeni HBO Max dizisinin oyuncu kadrosunda ise Emily Alyn Lind (Doctor Sleep), Whitney Park (Chilling Adventures of Sabrina), Eli Brown (Pretty Little Liars: The Perfectionists), Johnathan Fernandez (Lethal Weapon) ve Jason Gotay bulunuyor.

Yeni Gossip Girl Dizisi 2021 Yılı İçerisinde İzleyici ile Buluşacak

Yeni dizi için henüz bir yayın tarihi belirlenmiş değil. Ancak dizinin prodüksiyon süreci başladı. Dolayısıyla yapımın önümüzdeki yıl içerisinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Amerikalı yazar Cecily von Ziegesar’ın romanlarından uyarlanan Gossip Girl dizisi, yeni uyarlamada da yine Ziegesar’ın eserlerini kaynak alacak.

- Reklam -

yeni dedikoducu kız dizisi

Şimdilik tam adı açıklanmayan yeni Dedikoducu Kız dizisi, ilk sezonunda toplam 10 bölüm içerecek. New York’taki özel bir okulun öğrencilerini konu alacak dizi, popüler “dedikodu blogu”nun okulda estirdiği rüzgârları işleyecek.

İlk serinin yazarlarından Joshua Safran ve ilk dizinin yaratıcılarından Josh Schwartz, yeni serinin yaratıcılarını oluşturuyor.

Diziden yayınlanan ilk kareler, yapımın nasıl bir atmosfere sahip olacağına dair de ipuçları veriyor.

yeni dedikoducu kız dizisi

Peki siz çağdaş bir Gossip Girl dizisi izlemek ister misiniz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: New York Post

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kül: Onat Kutlar

Kül: Onat Kutlar’ın Günlükleri Bir Araya Geldi

David Fincher Netflix

David Fincher, Netflix ile 4 Yıllık Anlaşma İmzaladı