in

Yeni Sex and the City Onaylandı: Dizi, HBO Max’e Geliyor

Yeni Sex and the City dizisi onaylandı. Ekip yıllar sonra bir araya geliyor. Yeni sezon HBO Max’te yayınlanacak.

Yeni Sex and the City HBO Max
- Reklam -
- Reklam -

Bir döneme damgasını vuran romantik komedi ve drama dizisi Sex and the City dizisi yeniden çekiliyor. Geçen yılın son ayında ortaya çıkan gelişme, nihayet oyuncular tarafından resmi olarak onaylandı. Yeni seri HBO Max ekranlarında yayınlanacak.

WarnerMedia’nın dijital yayın platformu HBO Max, bünyesine güçlü markaları katmaya devam ediyor. Kanalın son hamlesi ise 1998 – 2004 yılları arasında, toplamda 94 bölüm yayınlanan Sex and the City dizisini geri getirmek oldu.

Amerikalı roman yazarı Candance Bushnell’ın aynı isimli kitaplarından Darren Starr tarafından uyarlanan yapım, zamanında HBO kanalında 6 sezon halinde izleyici ile buluşmuştu. Dizide Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Kim Cattrall (Samantha Jones), Kristin Davis (Charlotte York) ve Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) gibi isimler yer alıyordu.

- Reklam -

Yeni Sex and the City HBO Max

2004 yılındaki finalden sonra 2008 ve 2010 tarihli iki de sinema yapımı gören seri, beyaz perdede aranan başarıyı yakalayamamıştı. Bu nedenle 3. film iptal edildi. Şimdi ise yaklaşık 10 yıl sonra ekip geri dönüyor.

Yeni Sex and the City Dizisi Ana Kadrosunu Büyük Oranda Koruyor

Yeni Sex and the City dizisinde yapımın 4 başrolünden 3’ü role geri dönüyor. Yapımın 7. sezon olarak mı geçeceğinden ise henüz emin değiliz. Proje şu anlık “And Just Like That…” adı ile anılıyor.

Orijinal dizide yer alan Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ve Kristin Davis üçlüsü yeni yapımda da rollerini koruyacak. Oyuncular, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla bu bilgiyi netleştirmiş oldu. Ancak yapımın diğer yıldızı Kim Catrall‘dan böyle bir paylaşım gelmedi. Samantha Jones karakterini canlandıran Catrall’ın yeni seride olmayabileceği iddiaları da bu hamle ile biraz daha güçlenmiş oldu.

- Reklam -

Sex and the City yeni dizi hbo max

Toplamda 10 bölüm sürmesi beklenen “And Just Like That…” sezonunun bölüm süreleri ise 30 dakika olarak açıklandı. Dizinin yeni sezon çekimleri 2021 yılının sonbahar mevsiminde başlayacak. Sex and the City filmlerinin yönetmeni Michael Patrick King ise dizide yapımcı koltuğunda oturacak.

Yeni sezon artık ellili yaşlarına gelen Carrie Bradshaw, Charlotte York ve Miranda Hobbes’un maceralarını konu alacak.

Peki siz ekibin geri dönmesini nasıl karşılıyorsunuz? Yorum ve beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

WandaVision 1. Sezon Bölüm Sayısı Belli Oldu

WandaVision 1. Sezon Bölüm Sayısı Belli Oldu

The Matrix Kahin Neo Seçilmiş Kişi

The Matrix Kâhini, Neo’nun Seçilmiş Kişi Olmadığını Niçin Belirtti?