in ,

Star Wars Filmi Game of Thrones’un Yapımcılarına Emanet

Söylentiler doğru çıktı! Star Wars’un 2022’de gelecek yeni filmi Game of Thrones’un yazar ve yapımcı ikilisi Benioff – Weiss’in ellerinden çıkacak!

Star Wars
- Reklam -
- Reklam -

Disney, FOX’u bünyesine kattıktan sonra önlenemez yükselişine devam etmiş, hatta daha dün Hulu’yu da satın aldıklarını duyurmuştu. Bu yükselişin meyveleri olarak da geçtiğimiz günlerde yeni filmlerinin vizyon tarihlerini açıklamıştı. Aralık 2020’ye vizyona girecek The Rise of Skywalker’ın ardından gelecek Star Wars üçlemesi de böylece takvimimize girmişti.

Yeni Star Wars üçlemesinin açıklanan tarihleri Aralık 2022, Aralık 2024 ve Aralık 2026 idi. Ancak filmlere dair resmileşmiş başka bir detay yoktu. Yeni serinin yapımcıları hakkında söylentiler içeren bir haber hazırlamıştık. Sonunda resmi ağızlardan duyma fırsatımız da oldu.

Disney’in patronu Bob Iger, MoffetNathanson Media & Comminication etkinliğinde, yeni filmlerin Game of Thrones dizisinin yapımcı ve  yazarlarından Benioff ve Weiss ikilisinin ellerinden çıkacağını duyurdu.

- Reklam -

Çekimlerine bu sonbahar başlanması beklenen yeni filmin şimdiki yapımlardan yüzlerce yıl öncesinde, Old Republic döneminde geçmesi bekleniyor.

star wars david benioff d b weiss

- Reklam -

2015’teki The Force Awaken ile Disney’in neredeyse her sene bir Star Wars filmi yayınlamak gibi bir amacı olduğu konuşuluyordu. Yeni takvimle birlikte filmlerin geliş hızının biraz yavaşladığını da görmüş olduk. Şimdiyse resmileşen Game of Thrones takviyesi, Disney’in bu işi ne kadar ciddiye aldıklarını gösterecek türden. Bob Iger ise son dönemlerde yayınladıkları Star Wars filmlerinin biraz fazla ve hızlı olduğunu kabul etti.

Öte yandan 2022’de gelecek filmin koltuğunda Benioff ve Weiss ikilisinin oturması, belki bir ay önce oldukça heyecan verici bir haberdi. Ancak Game of Thrones’un final sezonu hayranların fikirlerini değiştirmiş olabilir. Siz ne dersiniz?

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

9 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for AliCagan4235 AliCagan4235 dedi ki:

    Sizce Korkmamız gerekiyor mu, yoksa sorun yok mu?

  2. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Bence sevinmeliyiz.Star Wars’a iyi işlenmiş bir hikaye şart.Game of thronese’yi görünce bu ikiliye güven sonsuz oluyor.

  3. Avatar for Muhammed_Deger Muhammed_Deger dedi ki:

    Ne farkederki sonuçta Disney ne derse onu yapacaklar.

  4. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    O öyle olmuyor.Eger başarısız bir seneryo varsa hiç kabul ederlermiydi adamlar.

  5. Avatar for patriotic patriotic dedi ki:

    Son sezon, hatta koca dizi bu ikili yüzünden heba oldu ama…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

4 cevap daha var.

black mirror 5. sezon fragman

Black Mirror 5. Sezon İlk Fragman ve Yayın Tarihi Geldi

taht oyunlari resimli ust1

Taht Oyunları, Resimli Özel Baskısıyla Raflarda