in

Yeni The Walking Dead Dizisi ‘Destansı Bir Aşk Hikâyesi’ Anlatacak

Yeni The Walking Dead dizisi hakkında detaylar belli olmaya başladı. Rick Grimes ve Michonne karakterlerine odaklanacak spin-off, bir aşk hikâyesini konu alacak.

Yeni The Walking Dead Dizisi Aşk Hikâyesi Anlatacak
- Reklam -
- Reklam -

Yeni The Walking Dead dizisi için yeni detaylar ortaya çıktı. Rick Grimes ve Michonne karakterlerine odaklanacağı bilinen spin-off’un; destansı bir aşkı ekrana taşıyacağı ve Yürüyen Ölüler’in sevilen bütün unsurlarını barındıracağı belirtildi.

The Walking Dead geçen ay itibarıyla 11. sezonu ile final verdi. Ancak bu elbette Yürüyen Ölüler evreni için bir son değil. AMC, Danai Gurira ve Andrew Lincoln’ün başrolerinde yer alacağı Rick ve Michonne odaklı bir dizi de dahil olmak üzere evrenin ana karakterlerine dayanan üç yan ürünle popüler seriyi yeniden canlandırma peşinde. San Diego Comic-Con’daki son spin-off duyurusunun ardından Gurira, yakında çıkacak olan dizide hayranlara dört gözle bekleyecekleri bilgiler paylaştı.

Amerikalı-Zimbabveli aktris ve oyun yazarı, 2018’deki ilk Kara Panter filmi, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame ve son olarak Black Panther: Wakanda Forever dahil olmak üzere birçok Marvel Studios filminde Okoye adlı karakteri canlandırdı. Okoye bugüne kadarki en popüler rolü olmasına rağmen, aslında kendisi 10. sezondaki ayrılışına kadar sekiz sezon boyunca göründüğü The Walking Dead’de Michonne karakteriyle ön plana çıktı.

- Reklam -

Rick Grimes ve Michonne The Walking Dead Dizisi

Danai Gurira: “Yeni The Walking Dead Dizisi Destansı Bir Aşk Hikâyesini Anlatacak”

Son olarak Deadline’a konuşan ünlü aktris, Wakanda Forever ve Yürüyen Ölüler ile ilgili birçok şeyden bahsetti ve karakterinin yer aldığı yeni yan dizinin The Walking Dead: Dead City ve The Walking Dead: Daryl Dixon’dan sonra çıkış yapacağını açıkladı. Henüz tam tarihi bilmese de, 2023’ün sonlarında ve Cadılar Bayramından sonra yayınlanmasının düşünüldüğünü dile getirdi.

44 yaşındaki oyuncu her ne kadar yeni maceradan spoiler vermemeye çalışsa da, Michonne ve Rick’in aşk hikâyesi açısından hayranların bazı sürprizler yaşayacağını söyledi:

“Kesinlikle destansı bir aşk hikâyesi. Bildiğimiz dünyaya ve ardından henüz bilmediğimiz başka bir dünyaya kök salmış durumda. Aynı zamanda, son derece ve gerçekten samimi bir hikâyeye odaklanıyor. Yani evet, çok tatmin edici olacağını düşünüyorum. Umarım öyle olur.”

- Reklam -

The Walking Dead Michonne

Yeni The Walking Dead dizisinin başında Scott Gimple yer alıyor. Gurira dizinin başrolünde yer almasının yanı sıra baş yapımcı, yazar ve ortak yaratıcı olarak görev yapacak.

Yeni The Walking Dead dizisinden sizlerin beklentileri neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Karabük Roma Kalesi - Hadrianaupolis Antik Kenti

Karabük’teki Hadrianaupolis Antik Kenti’ndeki Kazılarda 1.700 Yıllık Roma Kalesi Gün Yüzüne Çıkartılıyor

Sanskrit Dil Problemi Çözüldü

27 Yaşındaki Doktora Öğrencisi, 2.500 Yıllık Sanskrit Dil Problemini Çözmeyi Başardı