in

Yeşilçam 2. Sezon Çekimleri Başladı: BluTV Dizisi Hız Kesmiyor

Yeşilçam 2. sezon çekimleri başladı. BluTV’nin Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı yeni dönem dizisi yoluna devam ediyor.

Yeşilçam 2. sezon blutv
- Reklam -
- Reklam -

BluTV’nin yeni dizisi Yeşilçam 2. sezon ile yola devam ediyor. Yeni bölümler için çekim süreci başladı. Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı BluTV orijinal yapımı macerasını emin adımlarla sürdürüyor.

Yönetmenliği Çağan Irmak tarafından gerçekleştirilen, oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci gibi isimlerin yer aldığı Yeşilçam dizisi yoluna devam ediyor. Dizinin 2. sezon çekimleri Koronavirüs tedbirleri eşliğinde başladı.

Dijital yayın platformları her geçen gün yeni içeriklerle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Türkiye’nin iddialı platformlarından BluTV de içerik sayısını artırmaya devam ediyor. İlk sezonu 22 Nisan 2021 tarihinde izleyicinin karşısına çıkan Yeşilçam’ın devamı için yeşil ışık yakıldı. Kısa sürede bolca olumlu eleştiri almayı başaran yapımın yeni bölümleri için sete girildi.

- Reklam -

Yeşilçam Dizi BluTV yeni

Tam adı Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı olan dizi izleyiciyi Yeşilçam sinemasının altın yıllarına götürüyor. Bir yönetmenin yeniden doğuş hikâyesini işleyen yapım, 1. sezonu ile takdir toplamayı başardı. Toplamda 10 bölümden oluşan dizinin ilk sezonunda şimdiye dek 4 bölüm yayınlandı. 6. bölüm ise 6 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanacak.

1969 yılında başlayan yapım, Çağatay Ulusoy’un canlandırdığı Semih Ateş adlı bir yapımcının küllerinden doğma çabasını işliyor.

Yeşilçam 2. Sezon Prodüksiyon Süreci Hız Kaybetmeden Başladı

Özellikle Netflix’teki Hakan: Muhafız ve Kâğıttan Hayatlar ile dijital yapımlarda sık sık karşımıza çıkmaya başlayan Çağatay Ulusoy’un başrolünde olduğu yapımda, kendisine Leyla ile Mecnun’dan tanıdığımız Selin Şekerci ve Öğretmen’den hatırladığımız Afra Saraçoğlu eşlik ediyor.

Yapımın oyuncu kadrosunda öne çıkan diğer isimler şöyle: Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş.

Senaryosu Bozkır’ın da yazarı olan Levent Cantek ve Ölümlü Dünya’nın senaristi Volkan Sümbül tarafından kaleme alınan yapımda; yönetmenlik Çağan Irmak (Issız Adam, Ulak, Babam ve Oğlum) tarafından gerçekleştiriliyor.

- Reklam -

BluTV, 2. sezon çekimlerinin başladığını Twitter hesaplarından paylaştıkları bir gönderi ile duyurdu. Kanal, “Yeşilçam 2. sezon içni sete çıktı! Sürprizlere hazır olun!” ifadelerini kullandı.

Yeşilçam 2. sezon blutv

Dizinin yeni bölümlerinde Çağan Irmak’ı yeniden yönetmen koltuğunda göreceğiz. Platformun bahsettiği “sürprizlerin” ne olduğu ise şimdilik belli değil.

Yeşilçam 2. sezon bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı açıklanmadı.

Sizin dizi hakkındaki yorumlarınız neler? Görüşlerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: BluTV

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kanuni Sultan Süleyman Portresi

Açık Artırmada İsimsiz Bir Alıcıya Satılmıştı: Kanuni Sultan Süleyman Portresi İBB’ye Bağışlandı

Bir Var İdi, Bir Yok İdi! Tebriz Türk Masalları Üzerine Bir İnceleme - Seçkin Sarpkaya

Seçkin Sarpkaya’nın Tebriz Türk Masalları İncelemesi “Bir Var İdi, Bir Yok İdi!” Yayımlandı