in ,

Çağatay Ulusoy’lu BluTV Dizisi Yeşilçam’dan İlk Görseller

Yeşilçam dizisi için ilk görseller yayınlandı. Çağatay Ulusoy’lu BluTV yapımı, izleyiciyi 1960’lı yılların sinema dünyasına konuk edecek.

Yeşilçam Dizisi BluTV Çağatay Ulusoy
- Reklam -
- Reklam -

Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı BluTV dizisi Yeşilçam için ilk görseller paylaşıldı. 1960’lı yılların Türkiye’sinde sinema dünyasına odaklanacak yapım kendisini “Yeşilçam’ın altın çağında bir yeniden doğuş hikâyesi” olarak tanımlıyor.

Netflix sonrası giderek popülerleşen dijital yayın platformları arasında, Türkiye’de dikkat çekici işlere imza atan BluTV de yer alıyor. Kanal, geçen aylarda Discovery ile de ortaklık anlaşması imzalamıştı.

Yeşilçam Dizisi BluTV Çağatay Ulusoy

- Reklam -

Sıfır Bir, Sahipli, 7 Yüz, Bartu Ben, Yaşamayanlar, Dudullu Postası, Bozkır, Behzat Ç., Saygı, Çıplak, gibi dizilerle çıkış yapan platform 2021 yılında da yeni dizilerini duyurmaya devam etti. Önümüzdeki günlerde yayınlanacak Yeşilçam da bunlardan birisi.

Yeşilçam Dizisi Nisan Ayında İzleyici ile Buluşacak

Senaryosunu Bozkır dizisinden tanıdığımız Levent Cantek ve Ölümlü Dünya’dan tanıdığımız Volkan Sümbül’ün kaleme aldığı yapım; Semih Ateş (Çağatay Ulusoy) isimli kurmaca bir Yeşilçam yönetmeninin hikâyesine odaklanacak. Yapım, bir tür “yeniden doğuş” öyküsünü anlatacak.

“Bir film yaparım, hastalar iyileşir, mevsimler değişir.”

Yeşilçam Dizi BluTV yeni

Tam adı Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı olan yapımda Çağatay Ulusoy ile birlikte başrollerde Afra Saraçoğlu (Öğretmen, Kardeş Çocukları, Kötü Çocuk) ve Selin Şekerci (Kavak Yeller, Leyla ile Mecnun, Çoban Yıldızı) yer alıyor. Saraçoğlu, dizide sektöre girmeye çalışan genç sanatçı Tülin Saygı karakterine, Şekerci ise dönemin yıldız oyuncularından Mine Cansu’ya hayat verecek.

Dizide yer alacak diğer oyuncular ise şu şekilde: Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş.

- Reklam -

yesilçam set dizi

yeni blutv dizisi görsel

Yeşilçam’ın yapımcılığını Sibel Tuna üstlenirken yönetmen koltuğunda ise Dedemin İnsanları, Karanlıktakiler, Issız Adam, Ulak ve Babam ve Oğlum gibi filmlerden tanıdığımız Çağan Irmak yer alıyor. Irmak son olarak 2018 yılında Gülizar adlı dizide de yönetmen olarak görev almıştı.

Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı dizisinin önümüzdeki nisan ayı içerisinde yayınlanması bekleniyor. Ancak şimdilik yapımın net bir yayın tarihi açıklanmış değil.

çağan ırmak

Geçen günlerde yayınlanan ilk tanıtım fragmanını da hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yeşilçam Fragmanı | İZLE

YouTube video

Peki siz Yeşilçam dizisinden neler bekliyorsunuz? İlk görseller ve tanıtım ilginizi çekti mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for smartestidiot smartestidiot dedi ki:

    Netflix’te Hollywood adlı bir dizi vardı, bence yapabildikleri ölçüde ona benzetecekler bu diziyi. :sweat_smile: İşte aslında hiçbir şeyin görüldüğü gibi olmadığını, çoğu insanın hayali olan Yeşilçam’ın da o kadar masum ve matah bir şey olmadığını gösterecekler bence.

  2. Avatar for murgul murgul dedi ki:

    Sonunda başarılı yönetmenlere dizi çektirmeyi akıl edebilmiş bir platform. Bu akımın devamının gelmesini isterim. Ezel Akay’a tarihi dizi çektirmeyi projesini kim yapacak merakla bekliyorum.

    Oyunculuk adına Çağatay Ulusoy’da insanların görüp benim göremediğim ne var çok merak ediyorum. Evet yakışıklı ama drama oyunculuğu yapamıyor bence.

  3. Avatar for GKS GKS dedi ki:

    Fazla ‘‘taklit’’ Çağatay Ulusoy’un oyunculuğu. Özenmişlik kokuyor. Hiç özgün değil. Büründüğü rolü hissettiremeyen bir oyuncu. Sanki Çağatay Ulusoy’un büründüğü bir karakter varmış da o ekranlarda farklı kostümler içerisinde işler yapıyormuş gibi. Yani her oynadığı işte aynı karakter bana kalırsa.

  4. Avatar for atakangngor atakangngor dedi ki:

    Orhan Pamuk’un Masumiyet Müzesi kitabından uyarlanacak bir dizide de Çağatay Ulusoy oynayacaktı. Diziyi bilmiyorum ama geçtiği dönemler benzer. Bence ya bu dizinin haberi yanlış anlaşıldı ya da önce o yapılmaya çalışıldı olmayınca başka bir kılıfa uyduruldu.

  5. Avatar for decoder decoder dedi ki:

    BluTv içerikleri korsan izlenebiliyor mu? Yoksa illa üye olup mu izlemek gerekiyor?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Langdon dizisi The Da Vinci Code Peacock

The Da Vinci Code’un Öncesini Anlatacak Langdon Dizisinin Yayın Platformu Belli Oldu

Friends Netflix Türkiye

Friends Dizisi, Netflix Türkiye’ye Geliyor