in

You 3. Sezon Çekimleri Başladı: Netflix Dizisi Yola Devam Ediyor

You dizisi 3. sezon çekimleri başladı. Yeni yayınlanan set fotoğrafı, Penn Badgley’nin çekici seri katil Joe Goldberg olarak geri döndüğünü gösteriyor.

You 3. sezon çekimleri
- Reklam -
- Reklam -

You 3. sezon çekimleri başladı! Sevilen dizi ekibinin sete geri döndüğü, Netflix’in sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan bir fotoğraf ile duyuruldu.

Caroline Kepnes’in bir dizi romanından uyarlanan You, başrolünde Penn Badgley’nin olduğu ve bir seri katili olan Joe isimli karakterin maceralarına odaklanıyor. İlk sezonu 2018’de yayınlanan You, hızla popüler olmasının ardından ikinci sezon çalışmaları başladı. Maceranın devam sezonu da geçen senenin son ayında Netflix’e geldi. Pek tabii başarıyı aynı çizgide devam ettirmesiyle kısa sürede üçüncü sezon onayı da aldı.

Joe Goldberg, ilk sezonda New York’taydı ve gözüne Guinevere Beck’i (Elizabeth Lail) kestirmişti. 2. sezonda ise bu sefer Los Angeles’taki Love Quinn’i (Victoria Pedretti) hedef aldı. Amacı ve sevdiği kişi uğruna, saplantı derecesinde bağlanan Joe adındaki bu seri katil, her sezon önüne çıkan herkesi ortadan kaldırarak farklı bir aşk ilgisini bekliyordu. Yapım özellikle Badgley’nin büyüleyici performansıyla övüldü.

- Reklam -

Bu yılın başında üçüncü sezon onayı da alan yapımda, Badgley ve Pedretti’nin yeniden olacağı açıklanmıştı. Bununla birlikte birkaç hafta önce Netflix, 3. sezona yeni yüzlerin katılacağını da duyurmuştu. Underworld serisinde Michael rolüyle tanınan Scott Speedman, Santa Clarita Diet’te FBI Ajanı Tess Rogers’ı canlandıran Shalita Grant ve 13. Cuma’nın 2009 versiyonunda yer alan Travis Van Winkle dizide yer alacak isimler olarak açıklanmıştı.

You netflix dizisi

You 3. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Ve nihayet Netflix Twitter hesabında, 3. sezonun prodüksiyonuna resmen başladığı duyuruldu. Duyuruda Badgley’nin ürkütücü bir yüz maskesi taktığı “Hello You” (Sana Merhaba) yazan bir fotoğraf da yer alıyordu. Aslında bu tweet, hayranlara her zaman Joe Goldberg’den uzak durmalarını söyleyerek sosyal mesafe önlemleri ve Badgley’in sosyopatik karakteri üzerinde şakacı bir şekilde gönderme yapıyor.

Söz konusu paylaşıma aşağıdan göz atabilirsiniz.

Greg Berlanti ve Sera Gamble tarafından diziye uyarlanan yapım için çalışmaların 2021’in nisan ayına kadar bitmesi bekleniyor. Eğer herhangi bir aksilik çıkmazsa, önümüzdeki yılın sonlarına doğru You’nun 3. sezonunun yayınlanması bekleniyor.

You adlı diziyi izliyor musunuz? Üçüncü sezon çekimlerinin başlaması sizleri sevindirdi mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Brave New World 2. Sezon İptal Edildi

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Orphan: The First Kill

Orphan: The First Kill Geliyor: Korku Filmi Orphan’ın Öncesi Konu Alınacak

heath ledger the queen's gambit

Heath Ledger, The Queen’s Gambit Filmi Yapmak İstemiş