in

Netflix’in Anti Kahramanı Beklenenden Erken Dönüyor: You 4. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı

You 4. sezon çıkış tarihi açıklandı. Netflix’in popüler dizisinin yeni bölümleri, macerasına beklenenden daha erken başlayacak.

You 4. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

You 4. sezon çıkış tarihi açıklandı. Netflix’in gerilim dizisi beklenenden daha erken bir tarih ile yolculuğuna devam etmeye hazırlanıyor.

Başrolünde Penn Badgley’in yer aldığı ve Caroline Kepnes’in kitaplarına dayanan başarılı Netflix dizisinin hayranları, 4. sezonun beklenenden bir gün önce yayınlanacağı akış platformu aracılığıyla öğrendi. 3. sezondaki bazı çarpık olayların ardından artan artan beklenti, You 4. sezonunun Şubat 2023’te başlamasıyla daha da artacak gibi duruyor.

Hayranların hatırlayacağı üzere dizinin 3. sezonu, Joe Goldberg’ün hayatında köklü değişiklikler yapmasına ve farklı bir yere taşınmasına neden olan şok edici bir ölümle sona erdi. 3. sezonda kendini Paris’te bulan Joe hem oraya uyum sağlamaya çalışıyor hem de Tati Gabrielle tarafından canlandırılan Marienne’i aramakla vakit geçiriyordu. Şimdi birkaç ay sonra çıkacak yeni bölümlerle Joe bir kez daha taze bir çevreye alışmak zorunda kalacak.

- Reklam -

You 4. sezon yayın tarihi

Şimdi de Netflix sürpriz bir duyuruyla, You 4. sezon bölümlerinin ilk kısmının 9 Şubat 2023 Perşembe günü çıkış yapacağını onayladı. 2. kısım ise tam olarak bir ay sonra 9 Mart’ta yayınlanacak.

You 4. Sezon ile Joe Farklı Bir Kimliğe Bürünecek

Netflix’in sosyal medya hesabı üzerinden “Londra arıyor” başlığıyla yaptığı duyuruda, karakterin Londra’da olduğunu net şekilde belli eden yeni bir posteri de kullanıldı:

you 4. sezon poster

- Reklam -

You 4. sezon ile farklı olan şey sadece yer değil. Joe burada yeni bir isim ve kişiliğe bürünecek. Profesör Jonathan Moore olacak ve kendisini Kate (Charlotte Richie) adında bir sanat galerisi yönetmenine kaptıracak. Kate ve geri dönen Marienne ile birlikte, You 4. sezonun hikâyesi, Joe’nun muhtemelen bir eğlence ve küçümseme karışımıyla bakacağı birkaç yeni karakter getirme alışkanlığını sürdürecek.

Dizinin kadrosunda aynı zamanda Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman, Ed Speleers, Niccy Lin, Aidan Cheng, Stephen Hagan, Ben Wiggins, Eve Austin, Ozioma Whenu, Dario Coates, Sean Pertwee, Brad Alexander, Alison Pargeter, Adam James ve Euphoria oyuncusu Lukas Gage gibi isimler de yer alacak.

You’nun önceki sezonlarını nasıl bulmuştunuz ve 4. sezonundan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yılbaşı Gecesi Filmi Disney Plus Gülse Birsel

Gülse Birsel’in Senaryosunu Yazdığı Yeni Disney+ Filmi “Yılbaşı Gecesi”nden İlk Tanıtım

Doctor Who 60. Yıl Özel Sesli Drama

“Doctor Who”dan 60. Yıla Özel Sesli Drama: David Tennant ve Christopher Eccleston Dahil, 7 Eski Doktor Dönüyor