in ,

Netflix’in Psikolojik Gerilim Dizisi “You”dan 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı

You 4. sezon fragmanı görücüye çıktı. Başrolünde Penn Badgley’nin oynadığı Netflix gerilim dizisinde yeni sezon, iki kısım hâlinde yayınlanacak.

You 4 Sezon Fragmanı Netflix
- Reklam -
- Reklam -

You 4. sezon fragmanı paylaşıldı. Netflix’in popüler gerilim dizisi geri dönmek için gün sayıyor.

Amerikalı yazar Caroline Kepnes’in 2014 yılında yayımlanan You kitabından aynı adla ekrana taşınan dizi, platformun en popüler yapımları arasında yer alıyor. Diziye ilham veren kitap serisi toplam 4 romandan oluşuyor. Eserler Türkçede Epsilon Yayınevi tarafından yayımlanıyor.

Greg Berlanti (The Flash, Arrow) ve Sera Gamble (Supernatural, The Magicians) ikilisinin yaratıcı koltuğunda yer aldığı dizinin 3. sezonu, Ekim 2021’de yayınlanmıştı.

- Reklam -

İki kısım hâlinde izleyicilerle buluşacak 4. sezon, yaklaşık 2 yıl sonra ekranlardaki yerini almaya hazırlanıyor. Takıntılı bir seri katil olan Joe Goldberg’in hikâyesini konu alan psikolojik gerilim dizisi You’nun 4. sezonundan ilk fragman yayınlandı.

You 4. Sezon Fragmanı – Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Fragman şu sözler eşliğinde paylaşıldı:

“Yeni bir yıl, yeni bir ülke, yeni bir kimlik… Ancak Joe yine de geçmişinden kurtulamıyor.”

Yeni sezon fragmanı izleyiciyi geçmişteki suçlarından kaçmak için 3 sezon boyunca farklı takma isimler kullanan takıntılı seri katil Joe Goldberg ile tekrar buluşturuyor. New York’tan Los Angelas’a, oradan da Londra’da bir gölete sürüklenen macera, kaldığı yerden devam ediyor.

You 4 Sezon Fragman

Yayınlanan tanıtım aynı zamanda Joe’yu yeni hedefi olarak belirleyen Eat the Rich Killer adlı, Londra’daki zenginleri hedef alan başka bir katilin de ipuçlarını veriyor.

- Reklam -

2017 yılında Liftetime kanalında başlayan, 2018’de Netflix’e geçen ve ciddi bir izleyici kitlesi yakalayan yapım; kanalın önde gelen dizileri arasında.

Yapımın oyuncu kadrosunda Penn Badgley’ye Tati Gabrielle, Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Ed Speleers, Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman, Niccy Lin, Aidan Cheng, Brad Alexander, Ozioma Whenu ve Eve Austin eşlik ediyor.

You 4. sezon çekimleri 21 Mart 2022 ve 27 Ağustos 2022 tarihleri arasında Londra, Paris, Los Angelas ve Kaliforniya’da gerçekleştirildi.

Dizinin yapımcılığını Berlanti Productions, Alloy Entertainment, A+E Studios ve Warner Horizon Television üstleniyor.

You 4. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu

Beş bölümden oluşan You 4. sezon 1. kısım 9 Şubat 2023 tarihinde, kalan beş bölümü içeren 2. kısım ise 9 Mart 2023 tarihinde yayınlanacak.

Sizin yeni sezon hakkındaki teorileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bizleri Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

8 Mile Dizi Uyarlaması Geliyor

Eminem’in “8 Mile” Filmi 50 Cent Tarafından Diziye Uyarlanıyor

Face/Off 2 Konusu Ortaya Çıktı: Nicolas Cage Konuştu

Nicolas Cage, “Face/Off 2” Filminin Konusu Hakkında Yeni Detaylar Paylaştı