in

You 4. Sezon Onayı Aldı: Netflix’in Seri Katili Maceralarına Devam Edecek

You 4. sezon onayı aldı. Netflix, 3. sezonu kısa süre içerisinde yayınlanacak olan dizinin sonraki sezonunu da şimdiden duyurdu.

You 4. sezon
- Reklam -
- Reklam -

You 4. sezon onayı aldı. Penn Badgley’in başrolünde yer aldığı ve sapkın bir seri katili canlandırdığı Netflix dizisi, 3. sezon öncesi bir sonraki sezonu garantiledi.

Caroline Kepnes’in roman serisine dayanan You, kadınlara aşık olan ve onları takip eden sosyopat Joe Goldberg’in maceralarını konu alıyor. Dizi, Netflix tarafından satın alınmadan önce yayın hayatına ilk sezonuyla Lifetime kanalında başladı.

İlk olarak Eylül 2018’de yayınlanmaya başlayan yapım, 2. sezonuyla 26 Aralık 2019’da Netflix kütüphanesindeki yerini aldı. Dizinin yeni sezonunda Joe Goldberg, New York City’den Los Angeles’a taşındı ve onun için bir eşleşmeden daha fazlasını kanıtlayan ayrıcalıklı bir isim olan Love Quinn (Victoria Pedretti) ile tanıştı. Bu yeni tanışmadan sonra sapıklık eğilimleri biraz daha arttı.

- Reklam -

Koronavirüs nedeniyle ertelenen 3. sezon çekimleri ise Kasım 2020’de başladı. Nisan 2020’de tamamlanan çekimler sonrası hayranlar şimdi heyecanla 15 Ekim 2021’de yayınlanacak olan yeni sezonu bekliyorlar. Ancak üçüncü sezon öncesi hayranları mutlu eden haber yine Netflix’ten geldi.

Dijital yayın devi, You’nun 4. sezon onayını şimdiden verdi. Henüz 3. sezonda ne olacağı bile belirsizken ve hangi karakterlerin geri dönüp dönmeyeceği bilinmezken böyle bir haber fazla erken gibi gözükse de, en azından bir sezon daha Joe Goldberg’in maceralarının devam edeceği kesinleşmiş oldu.

Hemen aşağıdan, Netflix’in YouTube kanalı üzerinden paylaştığı 4. sezon duyurusu videosuna göz atabilirsiniz.

- Reklam -

You 4. Sezon Onayı Duyurusu | İZLE

YouTube video

(Videoyu düzgün görüntüleyemiyorsanız YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yarın başlayacak olan 3. sezon, Joe ve Love’ı banliyöde yeni evli bir çift olarak gösterecek. İkili, Joe’nun Love’ın öldürücü içgüdülerini dizginlemeye ve aile hayatını benimsemeye çalışacağı, Kuzey Kaliforniya’daki Madre Linda (“Güzel Anne” anlamına gelir) topluluğuna taşınırlar. Ancak tüm “normalleşme” girişimlerine rağmen kapı komşuları Natalie (Michaela McManus) ilgilerini çeker ve içgüdüleri onları rahat bırakmaz. 3. sezonda ikiliye Tati Gabrielle, Dylan Arnold, Shalita Grant, Travis Van Winkle, Bryan Safi ve Scott Speedman gibi isimler eşlik edecek.

You’nun en az bir sezon daha devam edecek olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Diziyi takip ediyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Black Phone fragmanı

The Black Phone Fragmanı: Doctor Strange Yönetmeninden Yeni Korku Filmi

Tales of the Walking Dead Dizisi

Tales of the Walking Dead Hazırlıkları Başladı: Yeni Yürüyen Ölüler Dizisi Yolda