in

Netflix Yeni Bandersnatch’ini Buldu: You vs. Wild

Netflix’in yeni dizisi You vs. Wild ile hayatta kalma uzmanı Bear Grylls’in geleceği sizin ellerinizde. Bakalım yeni yapım, Bandersnatch’i aşmayı başarabilecek mi?

Bear Grylls you vs wild
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in interaktif dizi bölümü Black Mirror: Bandersnatch’i duymayanınız var mı? Eğer bu dizi hakkında hâlâ bir fikriniz yoksa sizi şuraya alabiliriz. Bandersnatch bir kesim tarafından beğenilirken, bir kesim tarafından ise beğenilmemişti. Elbette beğenen ve beğenmeyen herkesin kendilerine göre oldukça geçerli bahaneleri vardı. Netflix ise işleri bir adım daha ileri götürmeye karar vermiş olacak ki bizlere yeni bir interaktif seri sunmaya karar verdi: You vs. Wild

10 Nisan’da sekiz bölüm halinde yayınlanacak You vs. Wild adlı yeni interaktif seride, adından da anlayabileceğiniz gibi ünlü hayatta kalma uzmanı Bear Grylls‘in vahşi doğada ne yiyeceğine, nereye gideceğine ve neler yapacağına siz karar veriyorsunuz. Kısacası direksiyona siz geçiyor ve vahşi doğayla yüzleşiyorsunuz. Ayrıca dizi aile dostu olacakmış.

YouTube video

You vs. Wild’da kötü arazi koşullarında sık ve gizemli ormanları, sert çölleri, dağlık arazileri keşfederken Bear Grylls’e katılacak ve döndüğünüz her köşede zorlu kararlarla yüz yüze geleceksiniz. ”Bear’ın başarıp başaramayacağı tamamen size bağlı,” diyen özetin de bizleri strese sokmadığı kesin.

- Reklam -
- Reklam -

Bear ise şu şekilde bir açıklamada bulundu;
”İzleyicilere bu türünün tek örneği, interaktif hayatta kalma serüvenini sunmaktan çok gurur duyuyorum. Bu yeni dizi izleyicilere dünyayı ve araziyi benim botlarımı giyerek keşfetme şansı veriyor. Bu oldukça riskli olacak.”
Bu haber Bandersnatch‘i beğenenleri ve vahşi doğada hayatta kalma belgesellerini sevenleri oldukça yakından ilgilendirirken, sevmeyenlere de bu interaktif yayıncılık metoduna bir şans daha verme fırsatı sağlayacak mı göreceğiz. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Halil Oğulcan Karamağara

Bir sürpriz yumurtanın içinde, 1994 yılında, İstanbul'da düşmüşüm annemin karnına. Mesela ağlamamışım doğduktan sonra. Tabii sonradan arayı kapattım. Şu anda Tekirdağ, Namık Kemal Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Anime, dizi ve film izlemeyi çok severim. Okumayı da. Arada kendimi oyun oynamaya kaptırdığım da olmuyor değil. En çok da büyünce yazar olmak istiyorum.

12 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    En iyisi Ed Stafford’ un ilk yaptığı, tek başına, hiçbir şeyi olmadan hayatta kalmaya çalıştığı programdı. O da şu anda farklı bir konseptle devam ediyor ve olmamış tabi. Bunun(Bear Grylls’in) ilki de pek iyi değildi, sonraki de bu da iyi değil. :smiley:

  2. Avatar for Agape Agape dedi ki:

    Ed Stafford’u tercih ederdim. Hatta şu an adını anımsamadığım sürekli ayakkabısız gezen bir adam vardı. Onu da seviyorum. İnsan hayretle izliyor. Aslında tüm bunları yapsalar ve arkadaşlarla girsek platforma ve birer karakter seçip hayatta kalmaya çalışsak harika olurdu. Sona kalan kazanırdı. :sweat_smile:

    Resmen canlı Alone olurdu. :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: Hatta formatları tamam birleştirseler daha bomba olurdu. Çark da işin içine katılsa… (Tamam çok şey istedim…)

    Ne olursa olsun kesinlikle deneyeceğim. Survival benim işim. Favorim olabilir bu.

  3. Avatar for galeme galeme dedi ki:

    Nasıl olacağını merak ediyorum. Şimdi verilecek her karar için ayrı bir senaryo mu çektiler acaba onu da anlamadım ama kesinlikle izlerim.

  4. Avatar for OgulcanKara OgulcanKara dedi ki:

    @Pardus @Agape Ehehehe, yazdıklarınızı görünce bir akrabamla konuşuyormuş gibi hissettim gerçekten. :smiley: Ben de Ed stafford ve yalın ayak yürüyen adamı daha çok seviyorum ama bence Bear Grylls’in yeri de gözümde ayrı, belki küçükken izlediğim içindir.

    Ben mutlaka bakacağım, Bandersnatch açıkçası o kadar ilgimi çekmemişti ama bunu denemem gerekiyor hiç olmazsa çünkü hayatta kalma programlarını çok ama çok seviyorum. @galeme Her karar için ayrı bir senaryo mu çektiler bilmiyorum açıkçası ama öyle olsa harika olurdu, dallanıp budaklansa…

  5. Avatar for Agape Agape dedi ki:

    Dün gece kardeşimin ani kararı ile bana gelmesi ve ne yapacağız derken Netflix’i kurcalamamız sonucunda bunu hatırladım. :smiley: İlk iki bölümü izledik ve seçtik. Aslında Bandersnatch’den daha çok keyif verdiğini belirtmeliyim. Tek sorun çok kısa olması ve her türlü kurtulmamız. Allem ettik, kallem ettik adam hayatta kaldı. :smiley: Metrelerce yüksekten düşürdük, kurtçuk yedirdik, leopar mağarasında bir gece geçirttik ama yok yine de hayatta kaldık. Hatta timsahtan kaçmak yerine üstüne yürüsün diye seçim yaptık ama yok… Üstelik sanki mağarada bir gece geçirmemiş gibiydi. İki saniye içinde ormanın tepeden bir görüntüsü geliyor ve Bear “Evet, sabah oldu. Şimdi yolumuza devam etme vakti.” deyip hemen bize bir seçenek daha sunuyor. :smiley: Sanki aynı gün gibi geldi bize. Bilinçsel olarak tek sorunu şu: Leoparı ayrı çektiklerini hissediyorsun. Hesapta orada leopar varmış gibi yapıyor ama olduğunu zannetmenize sebep olacak bir şey yok. :smiley: Dikkatlice bakarsanız zaten oraya bir karaltı eklemişler gibi duruyor geniş çekimde. Timsahı da öyle bir çekmişler ki sanki büyük gibi ama taş çatlasın 30-40 cm bir şey. Bear hala hayatta olduğuna göre bir şey saldırmayacağı çok açık. Sadece keyif olsun diye seçim yapıyorsunuz. :smiley: Bir de benim hoşuma gitmeyen 25-26 km olan yolu 20-30 dakikada alması ya da ufacık bir seçimde kilometrelerce ilerlemeniz. Biraz aceleye getirilmiş gibi geldi. Yine de ben daha çok eğlendim. Ben her türlü ölmeyeceğinizi düşünüyorum. Her şeyi denedik palamızı bile düşürdük ama Bear hayatta kalıyor. :smiley: Hayvanlar dijital hile bile olabilir. Tercih sizin.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

7 cevap daha var.

Lord of the Rings: Gollum

Lord of the Rings: Gollum Video Oyunu Duyuruldu!

steven spielberrg apple tv

Netflix’e Kafa Tutan Spielberg, “Amazing Stories” ile Apple TV+’a Geliyor