in

Yüzüklerin Efendisi Dizisinde Kadro Genişliyor

Amazon’un Yüzüklerin Efendisi dizisinde bir oyuncu daha belli oldu. Maxim Baldry’nin seride önemli bir karakteri canlandıracağı öğrenildi.

Yüzüklerin Efendisi
- Reklam -
- Reklam -

Amazon Prime’ın 1 milyar doları aşan bütçesiyle dikkat çeken Lord of the Rings (Yüzüklerin Efendisi) dizi uyarlamasından yeni oyuncu haberleri gelmeye devam ediyor. Diziye şimdi de Years and Years’ın yıldızı Maxim Baldry katıldı.

Yeni Zelanda’nın başkenti Auckland’de çekileceği kesinleşen dizinin kadrosundan üçüncü bir isim açıklandı. 1996 yılında İngiltere’de doğan genç oyuncu, bir süre Rusya’da yaşadıktan sonra 2003’te İngiltere’ye geri döndü. Genç yaşına rağmen pek çok dizide boy gösteren Maxim Baldry, 2007’de HBO yapımı Rome dizisindeki Caesarion rolüyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Maxim Baldry’nin Yüzüklerin Efendisi Dizisindeki Rolü Belli Değil

Daha sonra Hollyoaks, Strike Back gibi yapımlarda da rol alan aktör daha çok HBO yapımı Years and Years dizisindeki Viktor Goraya rolüyle tanınıyor. Collider’ın haberine Baldry’nin Yüzüklerin Efendisi dizisinde önemli bir rolde oynayacağı öğrenildi. Ancak aktörün tam olarak nasıl bir rolde oynayacağı ya da kimi canlandıracağı hayranlarla paylaşılmadı.

- Reklam -

Güneşin İkinci Çağı’nda geçecek Yüzüklerin Efendisi dizisinde oynayacağı belli olan iki isim daha var. Dizinin kadrosunda yer alacağı kesinleşen ilk isim Avustralyalı aktris Markella Kavenagh olmuştu. Onun ardından ise İngiliz aktör Will Poulter ile anlaşıldığı duyuruldu.

- Reklam -

İkinci Çağ, oldukça geniş bir zaman dilimini kapsasa bile; dizide karşımıza çıkabilecek bazı olaylar belli. Numenor’un yükselişiyle çöküşünü görebilceğimiz gibi, Sauron’un Orta Dünya halklarını kandırışı ve Tek Yüzük’ün dövülüşünü de görebiliriz. Mordor, Gondor ve Rohon topraklarında krallıkların kuruluşu; Nazgûl’ün dönüşümü gibi meseleler de dizide görmemizin olası olduğu konular.

Yüzüklerin Efendisi dizisinin 2021 yılında Amazon Prime ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ruben Fleischer Venom

Venom’ın Yönetmeni, Olumsuz Eleştiriler Hakkında Konuştu

Jared Diamond

Jared Diamond’ın Yeni Kitabı Geliyor