in

Yüzüklerin Efendisi Dizisinde Son Dakika Başrol Değişikliği

Amazon’un Yüzüklerin Efendisi başrollerinden birisi olarak açıklanan Will Poulter, program uyuşmazlığı nedeniyle diziden ayrıldı.

Yüzüklerin Efendisi
- Reklam -
- Reklam -

Amazon Prime Video tarafından geliştirilen ve 1 milyar doları aşan bütçesiyle dudak uçuklatan Yüzüklerin Efendisi dizisinden kafa karıştıran bir haber geldi. Henüz çekimleri başlamadan ikinci sezon onayını alarak hayranlara güven veren yapımda, başrol olarak yer alacağı konuşulan Will Poulter diziden ayrıldı.

Yüzüklerin Efendisi dizisinde açıklanan ilk başrollerden birisi olması yönüyle dikkat çeken Will Poulter’ın, çekim takvimindeki uyumsuzluk nedeniyle yapımda yer alamayacağı anlaşıldı.

Bu zamana kadar diziden bazı oyuncular resmi olmayan kaynaklar tarafından çoktan açıklanmıştı. Will Poulter da onlardan birisiydi. Ancak görünen o ki yaşanan bir son dakika anlaşmazlığı, oyuncuyu diziden ayrı tutmak durumunda kalmış.

- Reklam -

Black Mirror: Bandersnatch ve Ari Aster imzalı Midsommar yapımlarıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu, Maze Runner, The Revenant ve Detroit gibi filmlerde de rol almıştı. Will Poulter hem güven veren filmografisi hem de kolaylıkla Elf ırkından bir karakteri canlandırabilecek yüz hatları nedeniyle hayranlar tarafından kısa zamanda sahiplenilmişti.

will poulter krauss detroit

Will Poulter’ın dizi için herhangi bir imza atmadığı, yalnızca imzaya ‘çok yakın’ olduğu öğrenildi. Akabinde gelen program uyumsuzluğu ise ne yazık ki genç aktörü Yüzüklerin Efendisi dizi kadrosundan ayırmış oldu.

Gözler Yüzüklerin Efendisi Dizisinde Açıklanan Diğer Oyuncularda

Bu değişiklik haberiyle birlikte bu zamana kadar haberlerde karşımıza çıkan diğer oyuncuların da soru işaretlerinin artması kaçınılmaz oldu. Elbette Amazon bu oyuncuları resmi olarak ne onayladı ne de yalanladı. Ancak kanala yakın olan pek çok kaynak, bu bilgileri özel haber etiketiyle okurlara sunmaktan hiç çekinmemişti.

Bu zamana kadar duyurulan oyuncular arasında Ema Horvath, Joseph Mawle, Markella Kavenagh ve Maxim Baldry yer alıyor.

- Reklam -

colin ritman black mirror

Tıpkı Peter Jackson’ın Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit üçlemeleri gibi Yeni Zelanda’da çekilecek Lord of the Rings dizisinin yapım sürecine 2020 yılı içerisinde başlanması bekleniyor.

Güneşin İkinci Çağı’nda geçmesi planlanan dizide Numenor’un yükselişi ve çöküşü; Sauron’un kendini iyi biri gibi göstererek diğer halkları kandırması; güç yüzüklerinin dövülüşü; Tek Yüzük’ün ortaya çıkışı; Mordor, Gondor ve Rohan’ın kuruluşu ve dokuz insan kralının Nazgûl’e dönüşmesi gibi olaylarla karşılaşabiliriz.

Yüzüklerin Efendisi dizisinin 2021 yılında Amazon Prime Video ekranlarına gelmesi planlanıyor.

Sizin bu değişiklik hakkındaki görüşleriniz neler? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.


* Orta Dünya’da Gördüğümüz En Güçlü 8 Kılıç

Kaynak: The Hollywood Reporter

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ohyespatates ohyespatates dedi ki:

    Will Pouter, aslanım. Hayatının hatasını yaptın farkında değilsin.

  2. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    İsabet olmuş.Böyle bir dizide ne işi vardı?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

dracula netflix fragman

Dracula Dizisinin Netflix Fragmanı Paylaşıldı

Power Rangers

The End of the F***ing World Yönetmeninden Yeni Power Rangers Filmi Geliyor