in

Yüzüklerin Efendisi Dizisi Ork Rolü İçin Aşırı Kıllı Oyuncular Arıyor

Amazon’un ön hazırlığı devam eden Yüzüklerin Efendisi dizisi, ork rolü için verdiği “aşırı kıllı oyuncu” ilanıyla gündeme geldi.

Yüzüklerin Efendisi
- Reklam -
- Reklam -

Amazon Prime Video’nun devasa bir bütçe eşliğinde dizi dünyasına getirdiği Yüzüklerin Efendisi için oyuncu seçim süreci devam ediyor. Henüz ön prodüksiyonu süren yapımda, oyuncu ajansının yayınladığı bir ilan sosyal medyada viral oldu.

Bütçesi 1 milyar doları aşan uyarlamada, oyuncu seçiminden sorumlu ajansın verdiği ilan dikkatleri üzerine çekti. Aslında devasa prodüksiyonların oyuncu seçimleri için ilanlar vermesi oldukça alışılagelmiş bir durum. Ancak bu seferki ilan bir “ork rolü” için verildiğinden, işler biraz daha ilgi çekici oldu. Ajans, aşırı kıllı ve bol kırışıklığa sahip insanları görüşmeye çağırdı.

Genellikle karanlık güçlerin asker sınıfında kullandığı orklar, fiziksel olarak deforme olmuş ciltlere sahip. Kısa ve insansılar.

- Reklam -

Yüzüklerin Efendisi Dizisi Oyuncu Seçimlerindeki İlanlarıyla Gündemde

Oyuncu ajansı ilanında bütün yaş ve etnik gruplardan karakteristik yüzlere sahip olan insanlara sesleniyor. İlanda belirtilen boy oranı 1,52’nin altı ve 1,95’in üstü olarak açıklandı. Bir diğer şart ise, haberin başında da belirttiğimiz gibi kıllılık oranı.

yuzuklerin efendisi dizi ork araniyor 2

Aynı zamanda ajansın LoTR dizisi için baktığı diğer oyuncu adayları da dikkat çekiyor. Tıknaz ve kaba görüşlü motosiklet sürücüleri, hokkabazlık yapabilecek olan sirk performans sanatçıları da arananlar arasında.

“SAÇ SAÇ SAÇ – doğal kızıl veya beyaz saçlı ya da çok ama gerçekten çok çilli” kişileri de davet ediyor.
“Biraz kırışıklığa mı sahipsin? Güneşin altında fazla mı dolaştın? Yüzük biraz… şey mi?”
Ayrıca ilanda, deri çanta gibi görünüyor ya da aşırı kırışıklığa sahipseniz, role uygun olabileceğiniz de belirtiliyor.

Yüzüklerin Efendisi

The Wall Street Journal’a konuşan Justin Smith, “Eksik dişlerden fazlasına sahibim. Bende hiçbir şey yok. Kısa ve kızıl saçlıyım,” diyor. Smith, bir sörf kazasında dişlerini kaybetmiş ve seçmelerden olumlu dönüş almayı bekliyor.

Yüzüklerin Efendisi Dizisi Hakkında Bildiğimiz Her Şey

Dizide son açıklanan oyuncu genç Galadriel rolüyle Morfydd Clark oldu. Gelen son bilgilere göre, dizinin başrollerinden birisi olacağı iddia edilen Will Poulter yapımdan ayrıldı. Dizide açıklanan oyuncular şu şekilde: Ema HorvathJoseph MawleMarkella Kavenagh ve Maxim Baldry.

- Reklam -

Çekimlerinin tıpkı diğer LoTR ve Hobbit filmlerinde olduğu gibi Yeni Zelanda’da yapılacağı Amazon uyarlaması, konusuyla da hayranları heyecanlandırıyor. Dizi, film üçlemesinden çok öncesinde, Güneşin İkinci Çağı’nda yaşanan olayları anlatıyor.

Yüzüklerin Efendisi

İçinde Güç Yüzükleri’nin dövülüş sürecini de içeren bir çağın ekranlara taşınacak olması ise nereden bakarsanız heyecan verici.

Yüzüklerin Efendisi dizisi için resmi bir yayın tarihi yok. Ancak diziyi 2021 yılı içinde Amazon Prime ekranlarında izlemeyi umuyoruz.

İlanlara dair yorumlarınızı ve diziden beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.


* Orta Dünya’da Gördüğümüz En Güçlü 8 Kılıç

Kaynak: Independent

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Orhan_Kolibandi Orhan_Kolibandi dedi ki:

    Dayıma haber veriyorum o zaman.

  2. Avatar for Agape Agape dedi ki:

    Makyaj ekibi işten çıktı galiba? Saç, ten, kıl… Yoksa Amazon Prime da mı tasarruf yapıyor? :sweat_smile: Ben de Cadı olarak başvuracağım. Beni de araya bir yere koyuversinler madem.

    Not: Süpürgem de var; has kıldan yapılma… :sunglasses:
    Not2: Yol masrafı olmaz. Uça uça gelirim ben. :buyucu:

  3. Avatar for OldFatGil-Galad OldFatGil-Galad dedi ki:

    Dayın, dayımız, dayılarımız, dayılar…

  4. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Kıllı ork mu ? İlginç.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Avengers: Endgame Captain America

Avengers: Endgame Finalindeki İhtiyar Captain America’nın Yaş Gizemi Çözüldü

Geleneksel Türk Okçuluğu

Geleneksel Türk Okçuluğu UNESCO Kültürel Miras Listesi’nde