in ,

Yüzüklerin Efendisi Dizisinden “Entli” Tanıtım Videosu

Yüzüklerin Efendisi dizisi “The Rings of Power” için yeni bir tanıtım yayınlandı. Orta Dünya’da geçmeyen videoda Entler de yer alıyor.

yüzüklerin efendisi dizisi entler tanıtım
- Reklam -
- Reklam -

Yüzüklerin Efendisi dizisi The Rings of Power için yeni bir reklam paylaşıldı. Alışıldık tanıtımların aksine, dünyada geçen videoda yapıma dair bazı ipuçları da bulundu.

Amazon Prime tarafından ekrana uyarlanan ve Yüzüklerin Efendisi filmlerinden öncesini işleyecek Güç Yüzükleri dizisi bu sonbahar başlıyor. Diziye dair şimdilik yalnızca bir fragman, bolca görsel ve karakter posterleri yayınlandı. Hayranların gözü ise daha uzun soluklu bir fragman videosunda.

Ancak Amazon, tanıtım faaliyetlerine farklı bir üslupla yaklaşarak Orta Dünya’da geçmeyen bir reklam filmiyle hayranların karşısına çıktı. Küçük bir çocuğun J.R.R. Tolkien imzalı Yüzüklerin Efendisi kitabını bulmasıyla başlayan tanıtımda, Orta Dünya’nın kadim Ent ırkından bir üye de yer alıyor.

- Reklam -

Yüzüklerin Efendisi Dizisi The Rings of Power Tanıtımı | İZLE

YouTube video

Tanıtımda The Lord of the Rings kitabını keşfeden çocuğun elf kostümü giyerek The Rings of Power galasına katılması işleniyor. Reklamda dikkat çeken detay ise çocuğun okul penceresinden bir ağacın Ent’e dönüşmesine şahitlik etmesi. Bu ipucu, Entlerin de dizide yer alacağı yorumlarına neden oldu.

Orta Dünya’nın en eski ırklarından birisi olan Entler, Yeryüzünün Kraliçesi Yavanna tarafından yaratılmış ve Orta Dünya’daki ağaçların bekçiliğini üstlenmişti. Yüzüklerin Efendisi serisinde, Merry ve Pippin ile birlikte Saruman’a karşı da mücadele eden Entler, geçmişlerinde köklü ve anlatılmayan birçok hikâyeye sahip.

yüzüklerin efendisi dizisi entler tanıtım filmi

Galadriel (Morfydd Clark), Elrond (Robert Aramayo) ve Sauron gibi tanıdık karakterleri geri getirmeye hazırlanan Yüzüklerin Efendisi dizisi, Güneşin İkinci Çağı’nda geçecek.

Yapımın ilk sezonu toplamda 8 bölüm sürecek ve ilk bölümün adı Shadow of the Past (Geçmişin Gölgesi) adını taşıyacak.

- Reklam -

Yaratıcılığını J.D. Payne ve Patrick McKay ikilisinin üstlendiği yapımın oyuncu kadrosunda yer aldığı bilinen isimlerden bazıları şu şekilde:

Peter Mullan, Cynthia Addai-Robinson, Nazanin Boniadi, Benjamin Walker, Morfydd Clark, Ismael Cruz Cordova, Robert Aramayo ve Augustus Prew.

The Lord of the Rings: The Rings of Power dizisi 2 Eylül 2022 tarihinde Amazon Prime kütüphanesindeki yerini almaya başlayacak.

Siz bu reklam stratejisini nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Gerçekten entli tanıtım videosu olsa birkaç on yüz saat sürerdi.

  2. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Bir an “Eltili” diye okudum ne oluyor dedim evrende :rofl::rofl::rofl:

  3. Avatar for Kvot Kvot dedi ki:

    Keşke bu saçma videolar ve resimler yerine doğru düzgün bir fragman verseler.Diziye 3 ay kaldı ama hala düzgün bir fragman yok ortada.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hikâyemiz Burada Başlıyor - Tobias Wolff | Haftanın Kitabı #226

Hikâyemiz Burada Başlıyor – Tobias Wolff | Haftanın Kitabı #226

Tarantino Zorro ve Django 2 filmi

Tarantino’nun Zorro ve Django’yu Buluşturan Film Projesi, Yüksek Bütçe Nedeniyle Hiç Gerçekleşmeyebilir