in

Yüzüklerin Efendisi Dizisine Yeni Bir Game of Thrones Oyuncusu Daha Katıldı

Amazon’un merakla beklenen Yüzüklerin Efendisi dizisinde bir başrol oyuncusu daha belli oldu.

Robert Aramayo Yüzüklerin Efendisi
- Reklam -
- Reklam -

2021 yılı içerisinde Amazon’un çevrimiçi yayın platformu Amazon Prime Video’da yayınlanması planlanan Yüzüklerin Efendisi (The Lord of the Rings) dizisi için oyuncu haberleri gelmeye devam ediyor. Diziye katılan son isim, Game of Thrones dizisinde genç Ned Stark karakterini canlandıran Robert Aramayo oldu.

Amazon’un en çok beklenen projelerinin başında gelen Yüzüklerin Efendisi dizisinde kadro genişliyor. Şimdilik konusu hakkında sadece üçlemeden öncesini anlatacağını ve İkinci Çağ’ı konu alacağını bildiğimiz dizi, daha çok kadroya dahil olan oyuncu haberleriyle gündeme geliyor. Diziyle ilgili son haber geçtiğimiz ay gelmiş ve Galadriel’in gençliğini oynayacak oyuncu belli olmuştu.

Yüzüklerin Efendisi’ni konu alan bir dizinin geleceği haberi ilk olarak Kasım 2017’de Amazon tarafından açıklanmıştı. O günden bu yana pek ilerleme kaydedilmemiş gibi gözükse de aslında kamera arkası ekip olarak hazırlıklar çoktan tamamlandı. Bununla birlikte içeriden öğrenilen bilgiler, dizi bütçesinin 1 milyar doları aştığını ve bunun bugüne dek bir dizi için harcanacak en yüksek meblağ olduğunu gösteriyor. Dizi şimdilik 5 sezon olarak planlanıyor ama tabii net bir açıklama yok. Ancak Yüzüklerin Efendisi, geçtiğimiz kasım ayında daha prodüksiyon aşamasındayken 2. sezon onayını almıştı.

- Reklam -
Robert Aramayo Yüzüklerin Efendisi
Robert Aramayo

Game of Thrones Dizisinden Kadroya Dahil Olan İkinci Oyuncu Belli Oldu

Deadline’ın bildirdiğine göre; geçtiğimiz ay program uyuşmazlığı nedeniyle diziden ayrıldığı açıklanan Will Poulter yerine yeni bir isim bulundu. Şu anda Beldor olarak adlandırılan genç kahraman rolüne geçecek yeni isim, Game of Thrones dizisiyle tanınan Robert Aramayo oldu. Ayrıca bu isim 2020 içinde gösterime girecek olan Antebellum ve The King’s Man gibi filmlerde de yer alacak.

Genç Ned Stark’ı canlandıran Aramayo, Game of Thrones dizisinden Yüzüklerin Efendisi’ne geçen ilk isim değil. Benjen Stark’ı canlandıran aktör Joseph Mawle, geçtiğimiz ekim ayında oyuncu kadrosuna katıldığı ve dizinin ana kötü karakteri Oren’i canlandıracağı açıklanmıştı. Bununla birlikte bu zamana kadar duyurulan oyuncular arasında Ema Horvath, Markella Kavenagh ve Maxim Baldry gibi isimler yer alıyor.

Savaş Sahnesi

- Reklam -

Tıpkı Peter Jackson’ın Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit üçlemeleri gibi Yeni Zelanda’da çekilecek Lord of the Rings dizisinin post prodüksyon süreci başlasa da çekimlerine bu yıl içinde başlanması bekleniyor.

Ve son olarak tarihi belli olmamakla birlikte Yüzüklerin Efendisi dizisinin 2021 yılında Amazon Prime Video ekranlarına gelmesi planlanıyor.

Diziyle ilgili yorum ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

dracula doctor who

Dracula Dizisi Doctor Who’yla Aynı Evrende mi Geçiyor?

The Witcher

The Witcher Dizisinde Zaman Çizelgesi Ortaya Çıktı