in ,

Yüzüklerin Efendisi Dizisi “Güç Yüzükleri”nin Yeni ve En Uzun Fragmanı Paylaşıldı

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinden San Diego Comic-Con etkinliğine özel yeni ve en uzun fragmanı yayınlandı.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri fragmanı yayınlandı. Amazon Prime, The Lord of the Rings evreninde geçen yeni dizisinden San Diego Comic-Con etkinliğine özel yeni ve en uzun görüntüleri paylaştı.

Peter Jackson’ın Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit üçlemelerinden sonra J.R.R. Tolkien’in sevilen fantastik kitaplarının üçüncü büyük uyarlaması olan Güç Yüzükleri, Orta Dünya’nın engin tarihinin İkinci Çağ’ını keşfetmeye hazırlanıyor. Orta Dünya’da yeni bir kötülüğün ortaya çıkışını hesaba katan dizinin hem yeni karakterleri hem de tanıdık bazı karakterlerin genç hallerini içeriyor.

The Rings of Power’ın şimdiye kadar yayınlanan fragmanları ve görselleri, dizinin birçok karakterine, savaşlarına ve heyecan verici kısımlarına yakından bir bakış atma fırsatı sağladı ve eylül ayında izleyicileri nelerin bekleyeceği konusunda bazı ipuçları verdi. Görüntüler, Hobbitler (Harfootlar), Elfler, Cüceler ve İnsanlar da dahil olmak üzere dizideki tüm büyük ırklarla zaman ayırdı ve ayrıca Morfydd Clarke’ın genç Galadriel’ini de çokça öne çıkardı. Böylece karakterin dizi uyarlamasının olaylarında önemli bir rol oynadığı belli oldu. Şimdi, Amazon’un Yüzüklerin Efendisi uyarlamasına sadece bir ay kala, birçok hayran gösteriden daha fazlasını görmek için can atıyor.

- Reklam -

Kısa süre önce yayınlanan ve hayranlar tarafından oldukça beğenilen ikinci fragman sonrası şimdi de, San Diego Comic-Con panelinin bir parçası olarak yepyeni bir fragman daha paylaşıldı. Yeni fragman yaklaşık 3 dakika uzunluğunda ve Anson Boon’un canlandırdığı Sauron karakterine ilk bakış ve korkunç Balrog’un dönüşü dahil olmak üzere önceki tüm fragmanlardan daha fazla karakter ve savaş gösteriyor.

Yayınlanan fragmana hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Birçok izleyici, Jackson’ın Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde gördükleri Sauron tasivirine aşina olsa da, Güç Yüzükleri’nde görülen versiyon çok farklı ve daha insansı. Hayranların hatırlayacağı üzere karakterin yüzü Jackson’ın filmlerinde hiçbir zaman gösterilmiyordu. Fakat Tolkien’in romanlarında yazıldığı gibi, Sauron hayata bir Maia, esasen daha sonra Morgoth tarafından yozlaştırılan meleksi bir varlık olarak başlamıştı.

Yeni yayınlanan fragman, Orta Dünya’nın İkinci Çağı’nda Sauron’un neyin peşinde olduğunu çok fazla ortaya çıkarmıyor, ancak kısa görünümü, onun Galadriel ve diğer kahramanlar için büyük bir düşmanlık gücü haline geleceğini ima ediyor. Ayrıca İki Kule sonrasında Balrog’un bir kez daha dönüyor olması da birçok izleyiciyi memnun edecek gibi gözüküyor.

Fragmanın yanı sıra diziye ait yeni karakter posterleri de paylaşıldı.

The Lord of the Rings: The Rings of Power Karakter Posterleri

The Lord of the Rings: The Rings of Power Karakter Posterleri

The Lord of the Rings: The Rings of Power Karakter Posterleri

- Reklam -

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri Karakter Posterleri

The Lord of the Rings: The Rings of Power Dizisi Karakter Posterleri

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri Karakter Posterleri

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri Dizisi Karakter Posterleri

Güç Yüzükleri Karakter Posterleri

Yüzüklerin Efendisi Dizisi Karakter Posterleri

The Rings of Power’ın ilk bölümü 2 Eylül 2022 tarihinde Amazon Prime Video kütüphanesindeki yerini alacak.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinin yayınlanan son fragmanını sizler nasıl buldunuz? Diziyle ilgili teorileriniz daha da netlik kazandı mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Sauron çok kötü olmuş tip olarak.Yani tip Hooked On The Look programındaki tiplere benziyor Orta Dünya karakterinden çok.

  2. Avatar for Seldon Seldon dedi ki:

    Sauron’u beğenmedim fakat bu kişinin Sauron olmama ihtimali de var oyuncu kadınmış zaten olmama ihtimali de yüksek gibi.

  3. Avatar for Its_Tugca Its_Tugca dedi ki:

    Tamamen sürpriz olsun diye fragmanları izlemeyecektim ama dayanamadım, izledim. Sauron harici çok iyi olmamış mı? :heart_eyes: Lotr evreninin ruhunu çok güzel yansıtacaklar gibi duruyor. Heyecan tavan! :smiling_face_with_three_hearts:

  4. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    Sauron saçını 3 numaraya vurdurtup Orta Dünya’nın içinden geçeceğim demiş zaten Silmarillion’da.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Vampire Academy fragmanı peacock

Vampire Academy Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı

John Wick 4 fragmanı

John Wick’in Merakla Beklenen Yeni Filminden Aksiyon Dolu İlk Fragman