in

Yüzüklerin Efendisi’nin Kötü Adamı Belli Oldu

Game of Thrones’un Benjen Stark’ını canlandıran Joseph Mawle, Amazon Prime için hazırlanan Yüzüklerin Efendisi dizisine katıldı.

joseph mawle Yüzüklerin Efendisi
- Reklam -
- Reklam -

Amazon Prime’da yayınlanacak ve heyecanla beklenen The Lord of the Rings (Yüzüklerin Efendisi) dizisi için yeni oyuncu haberleri gelmeye devam ediyor. Deadline’ın bildirdiğine göre, Game of Thrones’ta Benjen Stark rolüyle tanıdığımız Joseph Mawle, Yüzüklerin Efendisi dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Oyuncunun hangi karakteri oynayacağı ile ilgili kesin bir bilgi henüz paylaşılmadı. Ancak İngiliz aktör Mawle’ın, dizinin genç kahramanı Beldor (Will Poulter) ve kadın başrollerinden Tyra’nın (Markella Kavenagh) karşısında, kötülüğün tarafında yer alacağı tahmin ediliyor.

Joseph Mawle, özellikle Game of Thrones dizisinde oynadığı Benjen Stark rolüyle tanınıyor. 45 yaşındaki aktör bu rolle Ned Stark’ın en küçük kardeşi, altı Stark kardeşinin amcası ve Gece Nöbeti’nin ilk koruyucusu olarak görev yapmıştı. Aktörün Birdsong dizisiyle bir BAFTA adaylığı da bulunuyor. Kendisini son olarak BBC Two’da yayınlanan ve Richard Gere’in başrolünde olduğu MotherFatherSon mini dizisinde rol almıştı.

- Reklam -

Dizi İçin Oyuncu Arayışları Devam Ediyor

Amazon rolle ilgili doğrulama anlamında herhangi bir açıklama henüz yapmadı. Ancak şirketin ABD, İngiltere ve Avustralya’daki oyuncu yönetmenleriyle dünyanın dört bir yanındaki aktör ve aktrisleri gözlemleyerek, büyük bütçeli proje için arayışlarına devam ettiği biliniyor.

Diziye son olarak geçtiğimiz hafta Years and Years’ın yıldızı Maxim Baldry’nin katıldığı bilgisi gelmişti.

- Reklam -

Amazon için hazırlanan Yüzüklerin Efendisi’nin ön prodüksiyonu devam ediyor. Dizinin çekimleri de önümüzdeki aylarda Yeni Zelanda’nın Auckland kentinde başlayacak.

The Lord of the Rings (Yüzüklerin Efendisi), 2021 yılı içerisinde Amazon Prime platformu üzerinden yayınlanması bekleniyor.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Davram Davram dedi ki:

    Eowyn, Arwen, Galadriel. Yanlarında Tyra :smiley:

  2. Avatar for JrThoth JrThoth dedi ki:

    Cast başarılı gidiyor şimdilik. Yakışmaz bu dizeye diyeceğim çıkmadı. Yeni haberleri merakla bekliyoruz :heart_eyes:

  3. Avatar for Gurlino Gurlino dedi ki:

    Bir buradaki oyuncu seçimlerine bir de Witcher’ınkilere bakıyorum…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

star wars 9 son fragman

Star Wars 9’un Son Fragmanı Yayınlandı

eski kitap gorseli

Dünyanın İlk Romanının Kayıp Bölümü Bulundu