in

Zaman Çarkı Dizisinde al’Lan Mandragoran’ı Canlandıracak Aktör Belli Oldu

Amazon Prime’ın merakla beklenen epik fantazi türündeki Zaman Çarkı dizisinde al’Lan Mandragoran karakterini canlandıracak isim belli oldu!

Zaman Çarkı
- Reklam -
- Reklam -

Amazon Prime’ın Zaman Çarkı dizisi yaklaşırken yeni oyuncu seçim haberlerini de beraberinde getiriyor. Malkier tahtının varisi, Moiraine Sedai’nin muhafızı Al’Lan Mandragoran’ı canlandırması için Daniel Henney seçildi.

Daha dün sizler içine Zaman Çarkı dizisi hakkında bütün bildiklerimizi derleyen bir yazı kaleme almıştık. Ama öyle gözüküyor ki dizi yaklaştıkça bizim de yazıyı günbegün güncel tutmamız gerekecek. Önce Moiraine Sedai sonra İki Nehirliler için seçilen oyunculardan sonra bugün de Moiraine Sedai’mizin muhafızı, tahtsız kralımız Al’Lan Mandragoran için Daniel Henney’in seçildiği açıklandı.

Kendisini Wolverine, Criminal Mind ve The Last Stand gibi yapımlardan tanıdığımız ünlü aktör bugün Zaman Çarkı dizisinin resmi Twitter hesabından yapılan duyuruyla beraber rolü kaptı.

- Reklam -

Al’Lan Mandragoran Rolünde Daniel Henney

Oyuncunun vücut yapısının ve daha önceki rollerinden tanıdığımız sert duruşunun tam Al’Lan Mandragoran rolü için yaratılmış gibi duruyor. Gerçi şimdilerde pürüzsüz bir suratı var ama şöyle hafif bir kirli sakal ile birlikte karşımıza çıkınca kusursuz bir al’Lan canlandıracağına olan inancımız tam.

Malkier’in taçsız Kralı, Yedi Kule’nin Lordu, Malkier’in Gerçek Kılıcı ve daha bunun gibi daha birçok lakabı olan bu ismin, sessiz ama bir o kadar havalı bir şekilde serinin en başından beri kahramanlarımızın yanında yer alıyor. Bu gizemli karakter hakkında verebileceğimiz bütün bilgilerin ilerideki sürprizleri kaçıracağından dolayı sadece resmi Twitter hesabının paylaştığı bilgileri size aktararak şimdilik bu habere son veriyorum.

- Reklam -

“Demir sert olduğu ve taşa dayandığı sürece Gölge’ye karşı duracağıma ve kanımın son damlasına kadar Malkier’i savunacağıma yemin ederim. Savunamadığım her şeyin intikamını almaya yemin ederim! “

zaman carki ust kapak

Zaman Çarkı dizisinin kesin çıkış tarihi konusunda şu an için net bir bilgimiz yok. Fakat yapımın çekimlerinin bu eylül ayı içerisinde başlaması bekleniyor. Bu durumda dizinin en iyi ihtimalle 2020’nin son aylarında karşımıza çıkabileceğini söyleyebiliriz.

Peki, siz Daniel Henney’in, Al’Lan Mandragoran karakteri için için seçilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Hayallerinizdeki Al’Lan gibi mi yoksa tamamen farklı mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


Brandon Sanderson’dan Robert Jordan’ı Anma Yazısı

Zaman Çarkı Dizisi Kitaplardan Kısmen Farklı Olacak

Kaynak: IGN

M. Halit Koçak

1994’te Erzurum’un soğuk bir kış gününde doğan, beyaz saçlarını ailesinden genetik yoluyla alan biri. Daha geçen seneye kadar dünyayı kurtarabileceğini sanan Çevre Mühendisi. Film, kitap, dizi, karikatür oyun ve müziğin her türlüsüne ilgisi vardır ama parası yoktur. Denize ve denize yazılan bütün şiir, öykü ve hikayelere aşıktır. Bağımsız ve amatör olan bütün yapımlar onun için tutkudur. Onu her yerde ‘’Tavşan’’ diye bulabilirsiniz.

11 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Davram Davram dedi ki:

    Vay!! Sert yüz hatları, iri kıyım bir vücut. İyi oturmuş. Hafif çıkık elmacık kemikleri ve bir Asyalı’ya benzeyen badem gözler. Nasıl da uygun: “Görev dağdan ağır, ölüm tüyden hafif.” Yüce mareşal Bashere onaylıyor. (Beni kimin canlandıracağını da merak etmiyor değilim hani :grinning:)

  2. Avatar for Meryem Meryem dedi ki:

    En sevdiğim karakterdir kendisi ve oyuncu seçimini o kadar başarılı buldum ki. Çok mutlu oldum bu tercihen dolayı :slight_smile:

  3. Avatar for Kitsune Kitsune dedi ki:

    Asyalıymış. Lan asyalılara her ne kadar benzemese de oyuncunun yüz ifadesindeki o sertlik, taştan oyulmuş bir suratı hatırlattı bana. :joy: 1-88 boyu var. Lan da çok uzun zaten.

    Thom Merrilin de belli olsun artık ya.

  4. Avatar for Kara_Hayat Kara_Hayat dedi ki:

    Her köşeli yüzlü uzun boylu herifi alın al’lan mandragoran diye bize kakalayın ben şahsen beğenmedim dizinin oyuncu seçimini nerede beyaz ten nerede mavi göz küçük ayrıntılar önemlidir

  5. Avatar for Meryem Meryem dedi ki:

    Mavi göz konusunda çok haklısınız ama ben Sınırboyları’nda yaşayanları hafif çekik gözlü düşünmüştüm. O yüzden kafamdakine yakın bir görüntüyle karşılaştım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

6 cevap daha var.

İtalyan

İtalyan Kitapçı Akıllı Telefonsuz Geçen Bir Saat Karşılığında Kitap Hediye Ediyor

Will Poulter amazon Yüzüklerin Efendisi

Yüzüklerin Efendisi Dizisinde Başrollerden Biri Belli Oldu