in

Zaman Çarkı Dizisi 2021 Yılı İçerisinde Yayınlanacak

Zaman Çarkı dizisi 2021 yılı bitmeden yayında olacak. Amazon Prime Video, The Wheel of Time uyarlaması hakkında yeni güncelleme paylaştı.

zaman çarkı serisi
- Reklam -
- Reklam -

Zaman Çarkı dizisi nihayet ufukta gözüktü. Amazon Prime Video ekranlarına gelecek The Wheel of Time uyarlaması, 2021 yılı içerisinde izleyicilerle buluşacak. Yapımın resmi logosu da nihayet görücüye çıktı.

Amazon’un uzun süredir damla damla bilgiler vererek bekleyenlerini heyecanlandırdığı The Wheel of Time uyarlaması, 2021 içinde ekranlara gelecek. Dizinin Twitter hesabından paylaşılan bir video net yayın tarihi duyurmasa da dizinin bu yıl bitmeden çıkacağı kesinleşmiş oldu.

Amazon, The Wheel of Time dizisinin tarih duyurusu videosunda resmi logoyu da tanıttı.

- Reklam -

Zaman Çarkı Tarih Duyurusu | İZLE

YouTube video

2017’de duyurulmasından beri merakla beklenen The Wheel of Time dizisi nihayet resmi bir yayın takvimine sahip. Dizi Robert Jordan ve onun ölümünün ardından Brandon Sanderson tarafından yazılan 14 romanlık dev fantazi serisinden uyarlanıyor. Yapımda  Rosamund Pike Moiraine ve Josha Stradon da Rand al’Thor karakterlerine hayat verecek. Merakla beklenen uyarlamanın genel yönetmenlik görevinde de Agents of SHIELD, Hemlock Grove ve Chuck dizilerinden tanınan Rafe Judkins bulunuyor.

The Wheel of Time Konusu

Dizi, İki Nehir denilen küçük bir kasabada yaşayan Rand al’Thor’un hikâyesini ekranlara getirecek. Bu genç adamın yaşadığı sakin hayat, tüm dünyayı yok etme planları kuran Dark One tehlikesi altında. Rand ve arkadaşlarının hayatı Moiraine adındaki bir Aes Sedai ile tanışınca değişiyor. Moiraine, aralarından birisinin Dragon adı verilen ve dünyayı ya yok edecek ya da kurtaracağına inanan antik bir kahramanın yeniden doğmuş hâli olduğuna inanıyor. Böylece, Moiraine, Rand ve arkadaşlarının epik macerası başlıyor.

zaman çarkı dizisi yayın tarihi 2021 logo

- Reklam -

The Wheel of Time dizisinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak. İlk sezonun bölüm adları geçen sene açıklanmıştı. Dizinin ikinci sezon onayı da şimdiden verildi.

Amazon geçen aylarda serinin 31. yıldönümünü diziden konsept karelerle kutladığı bir video da yayınlamıştı. Konsept tasarımlarda Mat ve Rand’ı ilk kez görmüş, dizinin tonuyla ilgili bilgiler edinmiştik. Sonrasındaysa, Mat Cauthon’un lanetli hançerini izleyicilere sunan başka bir video çıkmıştı. Amazon bunlar ve benzeri pek çok kısa videoyla dizi hakkında pek bir bilgi vermeden hayran kitlesini heyecanlandırmayı başarıyor. Yakında tam tarihi de açıklayacak bir fragmanla birlikte bu belirsizlik sürecinin biteceği düşünülüyor.

Amazon’un hazırladığı The Wheel of Time dizisinden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for sherlock007 sherlock007 dedi ki:

    Tarih veriyorum. 31.12.2021 :sweat_smile:

  2. Avatar for Kitsune Kitsune dedi ki:

    Uzun zamandır bir haber bekliyordum diziyle ilgili. Görünce epey sevindim ve logoyu beğendim. Ama keşke fragmanı da olsaydı. :smiley:

    Bu arada Büyücü değil de Aes Sedai. Bunu söylemeden edemeyeceğim. :joy:

  3. Avatar for er-han er-han dedi ki:

    Artık bir gelsin şu dizi ya. Bu kadar uzun süre hazırlık yaptılar, bari hayal kırıklığı yaşatmasalar.
    İlk sezon 8 bölümmüş, inşallah diğer sezonlar daha uzun olur

  4. Avatar for Kvot Kvot dedi ki:

    Sonunda. 8 bölümlük bir diziyi 4 yıldır çekiyorlar,umarım değmiştir.

  5. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    2021’de fragmanı çıkacak diye bekliyordum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

Uçan Araba Prototipi, Şehirler Arası Test Sürüşü

Slovakya’da Uçan Araba Prototipi, Şehirler Arası Test Sürüşünü Başarıyla Tamamladı

The Simpsons Marvel The Good, The Bart and The Loki

Bart ve Loki Buluşuyor: The Simpsons’tan Marvel Temalı Yeni Animasyon