in

Zaman Çarkı Dizisi Başlıyor: Amazon Prime Türkiye’nin Kasım 2021 Takvimi Duyuruldu

Amazon Prime Türkiye’nin Kasım 2021 takvimi paylaşıldı. Merakla beklenen Zaman Çarkı dizisi sonunda hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

zaman çarkı dizisi amazon prime
- Reklam -
- Reklam -

Amazon Prime Video Türkiye, kasım ayında çıkacak yeni içeriklerini duyurdu. Merakla beklenen Zaman Çarkı dizisi (The Wheel of Time) ilk sezonu ile ekrandaki macerasına başlıyor. Dijital yayın servisinde ayrıca bu ay dört bölümlük belgesel dizi Always Jane ve Hanna 3. sezon da izleyicilerle buluşacak.

Yayın platformunun Kasım 2021’de Türkçe altyazı seçeneğiyle sunacağı Amazon Originals yapımları arasında Robert Jordan’ın çok satan fantastik romanlarından uyarlanan Zaman Çarkı (The Wheel of Time), yönetmenliğini Jonathan C. Hyde’nin üstlendiği 4 bölümlük belgesel-dizi Always Jane ve sıra dışı bir genç kadının nefes kesen maceralarını anlatan Hanna’nın 3. sezonu yer alıyor.

Amazon Prime Video Türkiye Kasım 2021 İçerikleri

Always Jane – 12 Kasım 2021

Always Jane

- Reklam -

Jonathan C. Hyde tarafından yönetilen ve toplamda 4 bölüm süren Always Jane, yetişkinliğe geçiş temalı yarı belgesel tarzında bir dizi. Jane Noury ve ailesinin kendilerini canlandırdıkları dizide, üniversite için evden ayrılmaya hazırlanan bir gencin samimi ve savunmasız hayatı işleniyor. Yapımda, bir ailenin koşulsuz sevgisi, büyük sorunlarla başa çıkma yöntemleri, sahip oldukları nezaket ile değişimin gücünü kabullenişleri ve Jane’in gerçekçi bir hayat sürdürebilmesi için tüm engellerin üstesinden gelme çabası ekranlara yansıtılıyor. Always Jane, 12 Kasım Cuma günü Amazon Prime Video kütüphanesindeki yerini alacak.

Zaman Çarkı (The Wheel of Time) – 19 Kasım 2021

Zaman Çarkı Dizisi

Robert Jordan’ın (ve ölümünden sonra Brandon Sanderson’ın devam ettirdiği) uzun soluklu Zaman Çarkı serisi nihayet ekrana geliyor. Başrollerinde Rosamund Pike, Joshua Stradowski ve Marcus Rutherford’un yer aldığı yapımın ilk sezonu, 19 Kasım 2021 Cuma günü hayranları ile buluşacak.

Sadece kadınların sihir yapabildiği destansı bir evrende geçen hikâyede, Aes Sedai ismi verilen tüm üyeleri kadınlardan oluşan güçlü bir topluluğun üyesi olan Moiraine’in Two Rivers’daki küçük bir kasabaya gelişi ve ardından yaşanan gelişmeler konu ediniyor. Kasabada Moiraine, içlerinden biri Dragon Reborn kehanetine sahip olan, insanlığı ya kurtaracak ya da yok edecek olan 5 gençle birlikte tehlikeli bir yolculuğa çıkıyor.

- Reklam -

Hanna 3. Sezon – 24 Kasım 2021

Hanna 3. Sezon

Başrollerini Esmê Creed-Miles ve Mireille Enos’un paylaştığı, David Farr’ın senaryosunu yazdığı Hanna 3. sezonu, 24 Kasım Çarşamba günü çıkacak.

Dizinin yeni sezonunda da Utrax adlı örgüt tarafından bir suikastçı olmak için eğitilen Hanna’nın sürükleyici maceraları kaldığı yerden devam ediyor. Hanna, eski düşmanı ve eski CIA Ajanı Marissa Wiegler’ın yardımıyla gizlice Utrax’i içeriden yok etmeye ve kendini örgütün pençesinden kurtarmaya çalışıyor. Birlikte yüksek rütbeli Utrax ajanı John Carmichael’ı görevlerine yardım etmeye zorlamalarının ardından genç suikastçının yoldaşları Sandy ve Jules ve daha birçok yeni düşmanı Hanna’nın planından şüphelenmeye başlıyor. Hanna, hedefine doğru ilerledikçe sadece dünyanın gündemini değiştirmiyor. Aynı zamanda özgürlüğünün karşısında duran Utrax’in arkasındaki asıl gücü de ortaya çıkarmak adına elinden gelen her şeyi yapmaya devam ediyor.

Amazon Prime Video Türkiye, ülkemizde resmi olarak faaliyete geçtiği Eylül 2020 tarihindeki fiyatı ile üyelerine hizmet vermeye devam ediyor.

Zaman Çarkı’nı ve diğer Amazon Prime Video yapımlarını izlemeyi düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for erce erce dedi ki:

    Aha artık 1 yılda bundan gideriz :slight_smile: :grin::raised_hand_with_fingers_splayed:

  2. Avatar for ForrestGump ForrestGump dedi ki:

    Haberin kaynağı ne acaba?Ben Amazon prime videonun açıklamalarına ulaşamadım da :thinking:,yanlış anlamayın size güveniyorum :joy:

  3. Avatar for magicalbronze magicalbronze dedi ki:

    Tarihler konusunda soruyorsanız eğer Amazon Prime’ın bize doğrudan gönderdiği basın bültenine dayanarak hazırladık haberi.

  4. Avatar for ForrestGump ForrestGump dedi ki:

    Teşekkürler,kolay gelsin

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Topraktan Dönenler - Ray Bradbury

Topraktan Dönenler: Yeni Ray Bradbury Kitabı Raflarda

The Book of Boba Fett Fragmanı

The Book of Boba Fett Fragmanı: İkonik Star Wars Karakteri Maceralarına Başlıyor