in

Zeyna ve Gabrielle Yıllar Sonra Yeni Bir Dizide Yeniden Bir Arada

Zeyna ve Gabrielle oyuncuları yıllar sonra yeniden bir arada. Avustralya suç dizisi olan My Life is Murder’ın 2. sezonu, Lucy Lawless ve Renee O’Connor’ı bir araya getirdi.

Zeyna ve Gabrielle Xena: Warrior Princess
- Reklam -
- Reklam -

Zeyna ve Gabrielle karakterlerini canlandıran Lucy Lawless ile Gabrielle’i oynayan Renee O’Connor, yıllar sonra yeni bir dizi ile yeniden bir araya geldi. Birçoğumuzun çocukluk kahramanlarından olan efsaneleşmiş karakterler, Avustralya yapımı suç dizisi olan My Life is Murder 2. sezonu ile aynı sahneleri paylaşıyorlar. İkilinin yeniden bir araya geldiği, paylaşılan set fotoğraflarında görülüyor.

1995 ve 2001 yılları arasında yayınlanan dizide Renee O’Connor, Lucy Lawless’ın Zeyna’sına Gabrielle rolüyle eşlik etmiş ve Zeyna’nın karanlık geçmişiyle yüzleşirken insanlara yardım etme macerasında ona dost olmuştu. İkili, dizinin altı sezonunda da aralıksız bir şekilde maceralarına devam etmişti.

Hercules: The Legendary Journeys’in spin-off dizisi olan Xena: Warrior Princess’te Zeyna’nın kötü karakter olarak seyirci karşısına çıkması planlanmış fakat yan serinin, asıl seriden daha popüler olmasıyla birlikte Zeyna çok daha önemli bir pozisyon kazanmıştı.

- Reklam -

Lucy Lawless ve Renee O'Connor

Lucy Lawless’ın bir süredir rol aldığı suç dizisi My Life is Murder’ın 2. sezonunun ilk bölümünün 30 Ağustos’ta yayınlanması bekleniyor. Aynı zamanda ABD seyircileriyle de buluşmakta olan dizide Lawless, cinayet davalarını araştıran özel dedektif Alexa Crowe’u canlandırıyor. İkinci sezonla birlikte Alexa Crowe karakteri, memleketi olan Yeni Zelanda’ya dönecek ve kendisini yine bir dizi cinayeti araştırırken bulacak.

Zeyna ve Gabrielle Oyuncuları Lucy Lawless ve Renee O’Connor, Yeni Dizide Karşı Karşıya Olacaklar

Efsanevi ikilinin bu sefer senaryo gereği karşı taraflarda olacağı konuşuluyor. O’Connor, eşi öldürülen bir kadını canlandıracak ve Alexa Crowe’u adeta bir kedi fare oyununun içine çekecek. Ayrıca Lucy Lawless, eski rol arkadaşı O’Connor’ın dizinin ilk sezonunda oynaması için uğraştığını da belirtti. Bunun Zeyna hayranları için çok hoş bir hediye olacağını düşünmüş.

- Reklam -

Lucy Lawless ve Renee O'Connor Zeyna ve Gabrielle

My Life is Murder dizisinde başka Zeyna karakterlerini göreceğimizi de belirtelim. Zortis’i canlandırmış olan Jay Ryan ve bazı küçük rollerde seyirci karşısına çıkmış olan Bruce Hopkins’in de 2. sezonda yer alacağı söyleniyor. Dizinin, Lucy Lawless’ın başka projelerde de birlikte oynadığı başka oyuncuları da seyirci karşısına çıkarabileceği ihtimali üzerinde de konuşuluyor.

Dizinin ikinci sezonu Zeyna hayranlarını gerçekten de şimdiden heyecanlandırmış gibi görünüyor. Peki siz Zeyna ve Gabrielle’in başka bir projede yeniden bir araya gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşın.

Kaynak: Screen Rant

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Zamanında az izlemedim ya bunları. Bir de bunun Herkül versiyonu vardır. Hatta bazı bölümlerde bir araya geldikleri de oluyordu.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Suicide Squad İncelemesi: James Gunn

The Suicide Squad İncelemesi: James Gunn’dan Amacına Hizmet Eden DC Filmi

Girls' Frontline Fragmanı anime

Girls’ Frontline Fragmanı: Oyundan Yeni Anime Uyarlaması Geliyor