in

Zoe Kravitz’li Catwoman Dizisi İçin Çalışmalar Başladı

HBO Max iddialı yapımlara imza atmaya devam ediyor. Söylentilere göre Zoe Kravitz’li yeni bir Catwoman dizisi yolda olabilir.

Zoe Kravitz Catwoman
- Reklam -

Warner Bros. Television, HBO Max için yepyeni bir Catwoman dizisi üzerinde çalışıyor gibi görünüyor.

Yaklaşan The Batman filmiyle aynı evrende geçecek olan dizi hakkında şimdilik pek bir şey bilinmiyor. Zoë Kravitz’in Selina Kyle, namı diğer Catwoman rolünü yeni bir yorum eşliğinde The Batman’de tekrar beyaz perdeye taşıyacak. Yeni haberle birlikte, oyuncunun film sonrası HBO Max’te bir diziyle maceralarına devam etmesi bekleniyor.

Ayrıca Catwoman’ın Gotham City Siren’daki ölümcül kadın ekibinin bir üyesi gibi gösterilmeyeceği düşünülüyor. Daha asi ve daha başına buyruk bir Catwoman ekranlarda boy gösterecek gibi duruyor. Bu, dizinin filmin devamı niteliğinde olacağı anlamına geliyor. Bu durum gerçekleşirse, filmin yönetmeni Matt Reeves’in de diziye katkısı olabilir gibi görünüyor. Reeves aynı zamana yeni bir Gotham dizisi üzerine de çalışıyor.

- Reklam -

catwoman dizi

Bill Finger ve Bob Kane tarafından yaratılan Catwoman ilk olarak 1940 yılında Batman #1’de ortaya çıktı. Batman için bir düşman olarak tasarlanan Selina Kyle, son yıllarda bir anti kahraman haline geldi ve çoğu zaman doğru nedenlerle yanlış şeyler yapıyor. Catwoman, Batman Returns’te Michelle Pfeiffer, Catwoman’da Halle Berry ve The Dark Knight Rises’ta Anne Hathaway olmak üzere canlı aksiyon yapımlarında birkaç kez göründü.

Asil Büyücü Cadı Leta Lestrange’den, Vahşi Yırtıcı Catwoman’a!

Zoë Kravitz, bugün Hollywood’un yükselmekte olan en parlak yıldızlarından biri. Harry Potter spin-off’u Fantastic Beasts and Where to Find Them ve 2018 yapımlı devam filminde Leta Lestrange olarak rol aldı. Ek olarak, aktris HBO drama dizisi Big Little Lies ve iptal edilen Hulu romantik komedi dizisi High Fidelity’de başrol oyuncusuydu.

- Reklam -
Zoë Kravitz
Zoë Kravitz

Kravitz’in de yer aldığı The Batman filminde Bruce Wayne / Batman’i Robert Pattinson, Komiser Jim Gordon’u ise Jeffrey Wright geliyor. Ayrıca kadroda Colin Farrell, Jayme Lawson ve Andy Serkis gibi isimler yer alıyor.

Yeni Batman evreninin daha da genişleyeceği, geçen ay duyurulan spin-off dizi projesiyle hayata geçmeye başlamıştı. Gotham Polis Departmanı’na odaklanacağı söylenen dizinin yürütücü yapımcılığını da Matt Reeves üstlenecek.

Siz bu durum hakkında neler düşünüyorsunuz? Zoe Kravitz yeni Catwoman olabilecek mi? Spesifik kurguya sahip projelerin tekrar tekrar revize edilmesi hakkındaki düşünceleriniz neler? Fikirlerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Zack Snyder’s Justice League ile Siyah Kostümlü Superman İlk Kez Göründü

Kaynak: Full Circle Cinema

Oğuzhan Karacaoğlan

Edebiyatın her türü ile haşır neşir, konsept sanat ve karakter tasarımı delisi. İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrenimine devam eden arada bir kendi diyarlarında kaybolan en tazesinden bir yazar adayı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Christopher Eccleston Doctor Who

Christopher Eccleston, Doctor Who Evrenine Geri Dönüyor

away netflix bilimkurgu

Away Fragmanı: Hilary Swank’li Netflix Dizisi Yolda