in

Doğan Holding’e Ait “D&R”, Turkuvaz Grubu’na Satıldı

Çok konuşulan anlaşma sonunda netleşti. D&R, Turkuvaz Grubu’na satıldı!

d r turkuvaz grubu satildi
- Reklam -
- Reklam -

Geçtiğimiz ay ortaya bir söylenti olarak atılan, D&R’ın el değiştirmesi meselesi sonunda açıklığa kavuştu. Bizler milletvekili Barış Yarkadaş’ın söylediklerinden yola çıkarak Türkiye pazarına girmeye hazırlanan Amazon’u beklerken olaylar oldukça farklı bir şekilde sonuçlandı.

Doğan Müzik Kitap Mağazacılık Pazarlama A.Ş. (D&R), Turkuvaz TK Kitap ve Kırtasiye A.Ş.’ye 440 milyon liraya satıldı. Doğan Holding’in el değiştirmesinin ardından, bunların gelmesi elbette bekleniyordu.

Şirketin Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklama şöyle:
“Tamamı ödenmiş 50.000.000 Türk Lirası sermayesinde, yüzde 100 oranında paya sahip olduğumuz doğrudan bağlı ortaklığımız Doğan Müzik Kitap Mağazacılık Pazarlama A.Ş.’nin (‘D&R’) sermayesinde sahip olduğumuz payların tamamının, Hisse Devir Sözleşmesi’nin imzalanacağı tarihte nakden ve peşin olarak ödenmek üzere, 440.000.000 Türk Lirası bedel üzerinden satışı ve devri konusunda, Şirketimiz ile Turkuvaz TK Kitap ve Kırtasiye A.Ş. arasında 13.04.2018 tarihinde (bugün) tarafları bağlayıcı bir ‘ön protokol’ imzalanmıştır.”
Bu anlaşmayla birlikte Idefix ve Sabit Fikir’in akıbetine dair henüz net bir bilgi gelmedi. Amazon hayali başka yarınlara kalırken Turkuvaz Grubu’nun elinde yeniden şekillenecek olan D&R’ın geleceği nasıl olur, merakla bekliyoruz.

- Reklam -

Kaynak: Sputnik News

- Reklam -

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Muhammed_Deger Muhammed_Deger dedi ki:

    Hayaller hayatlar !!!

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ufak Bir Servet Değerindeki kitaplar

Ufak Bir Servet Değerindeki 20 Kıymetli Eser

zulfu livaneli kardesimin hikayesi haber

Zülfü Livaneli’nin Sevilen Romanı “Kardeşimin Hikâyesi” de ‘Çalınan’ Kitaplar Kervanına Eklendi