in ,

Duvar’ı Yıkan Night King, Norveç Polisi Tarafından Yakalandı

Game of Thrones rüzgârı esmeye devam ediyor. Kuzey’de Duvar’ı yıkan ve insanları yuvalarından eden anarşist Night King, Norveç Polisi tarafından yakalandı(!)

night king norvec polis ust
- Reklam -
- Reklam -

Game of Thrones‘un büyük bir heyecanla beklenen son sezonunun ilk bölümü geçtiğimiz hafta yayınlandı. Dizi dünyayı çılgınlık derecesinde sararken insanlar hayranlıklarını farklı şekillerde gösteriyorlar. Bu eylemlerden birine de Night King‘i tutuklayan(!) Norveç polisi ev sahipliği yaptı!

Westeros’taki kahramanlarımız ölülere liderlik edip önüne gelen her şeyi yakıp yıkan Night King’i nasıl durduracaklarını düşünedursun, Norveç’in Trondheim kentindeki polis teşkilatı çoktan gerekli işlemleri yaptı bile!

Trondheim polis memurlarının Night King’i tutukladıkları sıradaki fotoğraflarını merkezin Facebook sayfasından paylaştı.

- Reklam -

gece krali game of thrones

- Reklam -

Polis memuru Kristian Akselsen Bored Panda‘ya konuyla ilgili şu yorumda bulundu:
“Bazılarımız Game of Thrones’un büyük hayranlarıyız ve serinin son sezonunun prömiyeri için eğlenceli bir şeyler yapmak istedik. Bir memur komşusundan maske ile turuncu tulum ödünç aldı ve gerisi iki devriye ekibi tarafından doğaçlama olarak gelişti.”
norvec night king polis
“Polis memuru kuzey bölgelerden suç faaliyetlerine girişmiş biri için birçok şikâyet aldı. Şikâyetler hayvan zulmü ve mal zararını (bir duvarın yok edilmesi hakkında ihbarlar var) içerdiği gibi, geniş arazilerin terk edilmesine dair tehditleri de kapsıyor.

Gece nöbetimiz herhangi başka bir suç faaliyetini engellemek adına kendisini tutuklamış bulunmakta.”

Paylaşılan fotoğraflara bakıldığında Night King‘i kelepçeli ve de hücresinde otururken görüyoruz. Emniyet gibi ciddi bir kurumun bu tür şakalar yapması kuşkusuz bizlere oldukça tuhaf geliyor. Son yıllarda polisler tarafından benzer şakalar sıkça görülmeye başlandı. Bu tür şeyleri bizde de görmek güzel olurdu.

Dizinin ikinci bölümü önümüzdeki pazartesi sabahı bizlerle olacak. Bakalım gelecek hafta nelerle karşılaşacağız! Siz ne dersinz?

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

baba savas ne demek askin gungor

Yazarının Kaleminden: Baba, Savaş Ne Demek?

vakif asimov ust

Vakıf Dizisinin Yapımcısı Görevinden Ayrıldı