in ,

3. Orhan Kemal Edebiyat Festivali Başlıyor

Adana’da Çukurova Belediyesi’nin organize ettiği “Orhan Kemal Edebiyat Festivali”nin üçüncüsü bu sene 30-31 Mart tarihleri arasında düzenlenecek.

orhan kemal
- Reklam -
- Reklam -

Bu yılki festival, katılması beklenen yazar ve sanatçılarla dikkat çekiyor. 3. Orhan Kemal Edebiyat Festivali’ne katılacak isimler şöyle: Ahmet Telli, Caner Cindoruk, Cezmi Ersöz, Feyza Hepçilingirler, Hakan Günday, Halil Genç, İhsan Eliaçık, İsmail Saymaz, Koray Yersüren, Mazlum Çimen, Mazlum Vesek, Özcan Karabulut, Taner Cindoruk ve Zafer Doruk.

Ayrıca Cemile Cereb, Hakan Karaduman, İlmiye Yasemin Tümkaya, Müslüm Kabadayı, Nazmi Bayrı, Uğur Pişmanlık, Ali Ozanemre, Ayça Öztorun, Demet Duyuler Doğan, Duran Aydın, Prof. Dr. Haluk Gökalp, İsmail Arslan, Mehmet Taşar, Selda Kaya, Serpil Ciritçi ve Su Yılmaz gibi Çukurovalı yazarlar da festivalde bulunacak.

Festivalin bu yılki onur konuğu ise şair Ataol Behramoğlu olacak. Açılış Behramoğlu’nun şiirleriyle yapılacak. Festival boyunca münazaralar, söyleşiler ve konferanslar düzenlenecek. Ayrıca Mazlum Çimen tarafından bir konser verilecek.

- Reklam -

Orhan Kemal Edebiyat Festivali, Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde, fuayesinde ve açık alanında gerçekleştirilecek.

- Reklam -

Şimdiden dolu dolu bir festival diliyoruz!

Okan Akıncı

1986’da Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde doğdu. 1998’den beri ailesiyle birlikte Adana’da yaşıyor. 2010’da Mustafa Kemal Üniversitesi Muhasebe Önlisans bölümünden ve 2013’te Anadolu Üniversitesi İktisat bölümünden mezun oldu. Katı bilimkurguya bayılıyor, kendi çapında öyküler yazıyor. Şu sıralar en büyük hobisi yeni diller öğrenmek ve bir gün tüm dünyayı görebilmek istiyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

baskabiryer 2 a ust

“Başkabiryer” İkinci Sayısıyla Devam Ediyor

Batman: Bitmeyen Cadılar Bayramı

Batman: Bitmeyen Cadılar Bayramı