in

Adalet İçin Harika Bir Hayran Yapımı Fragman

Ann Leckie’nin Hugo Ödüllü Adalet’ine vurgun olan bir okur, kitaptaki en akılda kalıcı sahneleri bir araya getirerek ortaya harika bir fragman çıkardı.

Adalet - Ann Leckie
- Reklam -
- Reklam -

Dilimize İthaki Yayınları tarafından kazandırılan Adalet, hem yurtiçinde hem de yurtdışında oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip. Üçlemenin üç kitabının da Hugo ve Nebula’ya ayrı ayrı aday olduğunu düşünürsek bu ilginin boyutu daha da iyi anlaşılacaktır sanırım.

Hâl böyle olunca kitapların dizileştirilmesi de kaçınılmazdı elbette. Ancak haklarının Fox tarafından satın alındığı dışında bu projeyle ilgili elimizde başka hiçbir bilgi yok ne yazık ki. Peki bu bağıl-hayranları durdurur mu? Toren’in Adaleti’nin şarkılarını bastırabilir mi? Tabii ki hayır!

Serinin “Bironic” lakaplı bir hayranı üşenmemiş, tam 9 ay boyunca bir sürü bilimkurgu filmi ve dizisi izleyerek kitapta anlatılan olaylara uygun sahneleri avlamaya koyulmuş. Bunu yaparken çok bilindik eserlerden de uzak durmuş ki göz aşinalığı olmasın ve insanlar orijinal bir video izledikleri izlenimine kapılsın. Sonuç? Muazzam! Kitaptan aklınızda kalan hemen hemen her sahneyi görmek mümkün!

- Reklam -

Ama bu noktada Adalet’i henüz okumamış olanları uyarmamız gerekiyor elbette, çünkü fragman sizin için bir sürü sürprizbozan içeriyor demektir. Geri kalanlar… iyi seyirler!

- Reklam -

Sitemiz bünyesinde bulunan “Adalet” incelemesini okumak için tıklayın.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

game of thrones concert

Game of Thrones’un Müzikleri Konser Turnesine Çıkacak

surgun gezegeni ursula k le guin

Sürgün Gezegeni: Le Guin’den Günümüze Işık Tutan Bir Şaheser