in

Gölge Serisinin İlk Kitabı “Akbabaların Ağıdı” Raflarda

Ödüllü yazar Lila Bowen’ın isyankâr bir büyüme öyküsü anlattığı Gölge serisi, “Akbabaların Ağıdı” ile başlıyor.

akbabalarin agidi ust
- Reklam -

Lila Bowen, Gölge serisinin ilk kitabı olan Akbabaların Ağıdı kitabında, siyah ve beyazdan, gece ve gündüzden ibaret olmayan bir dünyada kendi yerini arayan bir kahramanın özgürlük ve intikam öyküsünü anlatıyor.

Akbabaların Ağıdı kitabının tanıtım metni şu şekilde:

akbabalarin agidiNettie, kendisine köle gibi davranan insanların evlatlığı olarak büyüyen, gerçek ailesini bilmeyen, hem ten renginin koyuluğu hem de kökeni nedeniyle “beyaz adam”ın dünyasında hor görülen bir gençtir. Bir gün tuhaf bir yabancının saldırısından güçlükle kurtulur ve zamanla asıl tuhaflığın kendi ruhu ve bedeninde gizlendiği gerçeğiyle yüzleşir.

Hem gerçek hem de büyülü canavarların hüküm sürdüğü zalim bir dünyada ayakta kalma mücadelesi veren Nettie, bir avcı mıdır yoksa bir kurban mı? Bir köle midir yoksa kimilerinin uzun zamandır ortaya çıkmasını beklediği o efsanevi kurtarıcı mı?

- Reklam -
- Reklam -

“Farklı dünyalar, tuhaf büyüler, eşsiz karakterler görmek için fantastik kurgu okuyanlardansanız, bu kitabı okumak boynunuzun borcu.”
Patrick Rothfuss

“Lila Bowen daha önce okuduğum hiçbir şeye benzemeyen vahşi bir hayal gücü sunuyor.”
Chuck Wendig
Çınar Yayınları etiketiyle çıkan ve M. Boran Evren’in çevirisini üstlendiği 408 sayfalık kitap raflardaki yerini aldı bile.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

DelliAddem Serisi #3 - Margaret Atwood

Margaret Atwood’un Ünlü Distopyasında Son Perde: DelliAddem

ben okudum sen de oku

Koaceli Kitap Fuarı’ndaki “Kitap Değişim Projesi” Büyük İlgi Gördü