in

Albatros Süvarisi’nin Üçüncü Kitabı “Atlas Ulusu” Raflarda

Albatros Süvarisi serisi hız kesmeden ilerlemeye devam ediyor. Soner Canözer’in kaleme aldığı serinin üçüncü kitabı “Atlas Ulusu” raflarda.

albatros suvarisi ust
- Reklam -
- Reklam -

Soner Canözer kimdir diyorsanız, yazarımızı tanıyalım. Kendisi aslında bir müzisyen ve oldukça da deneyimli. Prag Flarmoni Orkestrası‘nda çalıyor. Budapeşte Senfoni Orkestrası ile birlikte yaptığı Albatros Süvarisi ve Hayalperest adlı albümlerinin yanı sıra Prag Flarmoni Orkestrası ile Masalcının On Beş Yılı, Düş Irmakları, Kalihora’s Song adlı albümleri de var. Oldukça uzun bir müzik kariyeri olan yazar, bu yapıtıyla edebiyata da elini atmış bulunuyor.

Ayrıca kendisini edebiyat dünyasında daha önce iki kitabı çıkan Albatros Süvarisi serisiyle tanımıştık.

Serinin üçüncü kitabı olan “Albatros Süvarisi: Atlas Ulusu“nun tanıtım bülteniyse şu şekilde:
albatros suvarisiEy göklerdeki ak yıldızın ruhları Ey bilgeler, bilenler, kırk savaşçılar Mavi Gök’ün Yasası’nı yazan ulular Ey gecenin koynundaki kadim çınarlar

- Reklam -

Albatros Süvarisi benim adımdır Merhamet dostum, zulüm hasmımdır Dokuz deniz, dokuz gök tanık olsun ki Hak ve adalet benim andımdır!

İşgal altındaki Anakara Kıyılarını kurtarmak ve Irağan’ın bütün deniz halkını tutsak etmesini engellemek için görevlendirilen Albatros Süvarisi, serinin son kitabı Atlas Ulusu’nda, Irağan’ın güçlü silahı, kibrin ve kötülüğün abecesi sayılan Kem-Söz’e karşı, akıl, vicdan ve Gök-Söz’le birlikte Atlas Ulusu insanlarının özgürlüğü için mücadele veriyor.

- Reklam -

Yeryüzünde iyilik ve kötülüğün mutlak bir sahibi yoktu. İyilik de kötülük de onu sahiplenenin oluyordu.
Kitap Bibliyon Yayınları‘ndan çıktı ve 108 sayfadan oluşuyor. Eserin yayın yönetmeni Burak Bakırcıoğlu, editörlüğünü Özlem Özdemir, son okumasını Özge Bakırcıoğlu, sayfa tasarımını da Yoldaş Özdemir yapmış. Kapağıysa Javier González Cava tarafından tasarlandı. Kitap temin eden her yerden alabilirsiniz.

İlk kitabına ait daha önce sitemizde yayınlanan incelemeye de buradan ulaşabilirsiniz.

Kitap ve edebiyat ile kalın!

Emrecan Doğan

13 Ağustos 1996’da İstanbul’da doğdum. Halen Medeniyet Üniversitesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı okuyorum. Daha önce Kayıp Rıhtım forumunda ve Aylık Öykü Seçkisi içerisinde yer aldım. Gölge E-Dergi, Bilimkurgu Kulübü, Genç Yazı ve Pejmürde Dergisi bünyesinde gerçekleştirilen Ortak Hikâye projesi gibi elektronik platformlarda ve basılı olarak da Adı Yok dergisinin 75. sayısında yazılarım yayımlandı. Yaklaşık olarak 12 yaşımdan beri yazıyorum. | İletişim: [email protected]

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for erce erce dedi ki:

    Ben bu elemanın kalemi nasıldır bilmiyorum… Ancak yıllarca Almora dinledim ve senfonilerini beğeniyle dinliyorum. Albümdeki kurgusu müzik açısından çok çok iyiydi. Ancak son albumlerinde hikayeler düştü. Doğrusu okuduysanız fikirlerinizi merak ediyorum

  2. Avatar for EmrecanDogan EmrecanDogan dedi ki:

    Ben de okumadım, birisi varsa öncekileri okumuş olan fikir belirtmesini rica edelim :slight_smile:

  3. Avatar for cankutpotter cankutpotter dedi ki:

    Ben okudum ve oldukça başarılı bulduğmu söyleyebilirim. Tek derdim kitapların yaklaşık yüzer sayfa olması, biraz daha hacimli olmalarını tercih ederdim açıkçası.
    Üçüncsünü de sipariş ettik arkadaşımla, bakalım nasıl bir şey.

  4. Avatar for eleutheiros eleutheiros dedi ki:

    Biri Almora mı dedi?

    Lise hayatımın eşlikçisiydi şarkıları. Hala o kadar kaliteli müzik yapan yerli bir grup yok açıkçası.

    Başlıkta ki Soner Canözer ismi nerden tanıdık geldi diyordum ben de. Haber sayesinde böyle bir seriden haberdar oldum edineyim en iyisi. Oldukça meraklandım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cyrano de Bergerac

Haftanın Kitabı #88 – Cyrano de Bergerac

lost in space

Lost in Space 2. Sezonu Resmi Olarak Duyuruldu