in

Albatros Süvarisi’nin Devam Kitabı Raflarda

İlki 2014 yılında çıkan serinin ikinci kitabı kısa bir süre önce raflardaki yerini aldı.

zemheri sahi nin hazinesi ust
- Reklam -
- Reklam -

Müzisyen kimliğiyle tanınan Soner Canözer’in 2014’te kaleme aldığı “Albatros Süvarisi” isimli kitabının devamı niteliğindeki “Zemheri Şahı’nın Hazinesi” okurlarla buluştu.

İlk kitabıyla fantastik bir diyarın kapılarını açan Canözer bu kitabın da yine o büyülü dünyada geçen macera dolu bir hikaye vaat ediyor.

Kitaptan kısa bir pasaj:

- Reklam -

zemheri sahi nin hazinesiKuzey Bozkırı’nın yürekli hanı öfkeyle haykırdı: – Seni arsız hortlak! Atalarım senin ne kadar kendini beğenmiş olduğunu söylerlerdi, belli ki seni iflah etmeye ölüm bile yetmemiş. Zira kendine ilah edindiğin kibrin, hâlâ yerlere göklere sığmayacak kadar büyük! -Çadırdan gelen bir barbar için epey süslü laflar ediyorsun göçebe! -Ben süslü laflar etmem Zemheri Şahı, taşıdığım yegâne süs onurumdur. Lakin çadırdan geldiğim doğrudur. Seninse düne kadar şaşaalı sarayların, üstüne kondurduğun koca koca kubbelerin vardı. Ama işte hepsi yıkıldı ve elinden gitti. Benim sarayım uçsuz bucaksız bozkır, kubbesiyse sonsuz Mavi Gök’tür. Ya sen Zemheri Şahı, sen bunları yıkabilir misin?

İlk kitabında daha önce sık karşılaşılmayan bir olaya imza atan yazar, edebiyat ve müziği harmanlamış ve okurlarına kitap için bestelediği birbirinden güzel müzikleri hediye etmişti. Kitapla aynı adı taşıyan müziklerle birlikte okunduğunda kitabın değeri de artmıştı.

- Reklam -

İlk cildi Esen Kitap tarafından yayımlanan kitabın devamı ise Bibliyon Yayınları etiketiyle çıktı. İlk kitap hakkındaki incelememize buradan ulaşabilirsiniz.

Fantastik bir dünyaya müzikleriyle birlikte adım atmak isteyen kitapseverlere keyifli okumalar dileriz.

Bahri Doğukan Şahin

1995, Erzurum. Küçük yaşlarımdan itibaren fantastik şeylere merakım vardı. Bunun önünü açan ve bugünkü ben olmamı sağlayan Pokemon, Digimon, Harry Potter ve Yüzüklerin Efendisi gibi serilere minnettarım. Zamanla bu ilgi bilimkurguya kaydı. Sinemaya ve sürpriz yumurtalara olan ilgim de azımsanmayacak boyutta. Şu sıralar amatör haberci ruhumu profesyonel boyuta taşımak uğruna çabalıyor, Kayıp Rıhtım ve Bilimkurgu Kulübü gibi platformlarda yazmaya devam ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

tefrika dizisi

“Tefrika Dizisi” Edebiyatımızın Unutulan Sayfalarını Aydınlatacak

tbd bilimkurgu 2017

2017 TBD Bilimkurgu Öykü Yarışması Başlıyor