in

Alper Kaya’dan “Uykusuzlar İçin Hayatta Kalma Rehberi” Geliyor

Komiser Tahsin Serisi ile tanınan Alper Kaya’dan, bu kez bir gerilim romanı geliyor! Kent Kitap etiketiyle yayımlanan roman, ilk kez Tüyap İstanbul Kitap Fuarı’nda okurlarla buluşacak.

uykusuzlar icin hayatta kalma rehberi ust
- Reklam -
- Reklam -

Gazeteci yazar Alper Kaya, yeni kitabı “Uykusuzlar İçin Hayatta Kalma Rehberi” ile Kent Kitap etiketiyle bir kez daha aramızda. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de baş gösteren bir uykusuzluk salgınının üçüncü gününde İstanbul’da yaşananları anlatan kitap; metropol hayatının unutturduğu detayları uykusuzluk penceresinden okura sunmayı vaat ediyor.

Hadi şimdi de tanıtım metnine birlikte göz atalım.
uykusuzlar icin hayatta kalma rehberi“Uyku yok.
Gündüz yok.
Burada her şey gece.
Herkes gece.

Polisiye romanları ile tanınan Alper Kaya, bu kez bir gerilim romanı ile okurun karşısında. Uykusuzlar İçin Hayatta Kalma Rehberi sizi İstanbul’da tekinsiz bir gece yürüyüşüne davet ediyor.”
Alper Kaya, 37. Tüyap İstanbul Kitap Fuarı’nda 10 – 11 – 17 – 18 Kasım tarihlerinde Cumartesi günleri 14:30 – 15:30, Pazar günleri ise 14:00 – 15:00 saatleri arasında 4. Salon 4232 numaralı Kent Kitap standında kitaplarını imzalayacak.

- Reklam -

Kayıp Rıhtım ailesi olarak Alper Kaya’yı yeni kitabı için tebrik ediyoruz. Okurlarımız kendisini özellikle Kayıp Rıhtım Aylık Öykü Seçkisi’ndeki öyküleriyle tanıyabilir. Okumak için şuraya tıklayabilirsiniz.

- Reklam -

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Batman Begins - İnceleme ve Replikler

Bir Motivasyon Kaynağı Olarak “Batman Begins”

The Walking Dead Televizyon Filmi - Rick Grimes

“The Walking Dead” Evrenine 3 Televizyon Filmi Geliyor