in

Anı Hırsızları: Çöpçüler’in Yazarı Darren Simpson’dan Yeni Bir Macera

Darren Simpson imzalı “Anı Hırsızları” raflardaki yerini aldı. Çöpçüler romanının yazarı bu sefer bir özgürlük mücadelesi hikâyesi ile okurların karşısına çıkıyor.

Anı Hırsızları - Darren Simpson
- Reklam -
- Reklam -

Darren Simpson, Anı Hırsızları adlı yeni kitabı ile okurlarının karşısında. Genç Timaş etiketiyle çıkan eser, bir özgürlük mücadelesi hikâyesini anlatıyor.

Ülkemizde kaleme aldığı Çöpçüler kitabı ile tanınan Darren Simpson, orijinal adı The Memory Thieves olan Anı Hırsızları’nda okurlarına ilgi çekici bir macera daha sunuyor. Otuzlu yaşlarında ve İngiltere’de yaşayan Darren Simpson’ın, yetişkinler için de yazdığı birçok öyküsü bulunuyor. Anılar ve arkadaşlık üzerine yazdığı Anı Hırsızları, yazarın gençler için yazdığı ikinci romanı olma özelliğini taşıyor.

Anı Hırsızları – Darren Simpson | Arka Kapak Yazısı

Cyan, kendini bildi bileli kötü anıları unutturulan onlarca çocukla birlikte Başkabiryer’de yaşar. Sorgulamanın yasaklandığı bu terk edilmiş adada, geçmişinin karanlığından korunduğuna inanır. Fakat bir gün bir balina iskeletine kazınmış gizemli bir not bulur ve neyi unuttuğunu merak etmeye başlar.

- Reklam -

Aynı gün sığınağa getirilen biri unutturma tedavisine direnç gösterir ve acı verici de olsa hatıralarına sıkıca tutunur. Görevliler, geçmişini hatırlamasını engellemek için yeni arkadaşına daha sert tedaviler uygulamaya başladığında Cyan, Başkabiryer’in sandığı gibi olmadığını anlar. Kendisi ve sığınak hakkındaki gerçekleri öğrenmek ve arkadaşlarını kurtarmak üzere tehlikeli bir göreve çıkar.

Çok sevilen Çöpçüler kitabının yazarı Darren Simpson’dan soluk soluğa bir özgürlük mücadelesi hikâyesi.

Anı Hırsızları - Darren Simpson

Anı Hırsızları Hakkında Ne Dediler?

“Daha ilk sayfadan okuru içine çekiyor. Eşsiz bir anlatıma, kusursuz inşa edilmiş bir dünyaya ve kitabı bitirseniz de aklınızdan çıkmayacak karakterlere sahip bir yapıt.”
Josbinder Bilan, Yazar

“Anı Hırsızları, inanılmaz derecede sürükleyici bir anlatıma ve zengin bir içeriğe sahip.”
A. Howell, Yazar

Romanın editörü ise eserin önemini şu şekilde tanımlıyor:

- Reklam -

“Geçmiş, unutulmak istenen kötü hatıralar, yüzleşme ve sadakat… Anı Hırsızları, gençlik edebiyatında sık rastlamadığımız ruh sağlığı, travmalar ve geçmişle yüzleşme gibi önemli konuları ele alıyor. Tecrübeli yazar Darren Simpson, okurlarının beklentisinin de üstüne çıkan, muhteşem bir anlatıya imza atmış.”

Toplamda 288 sayfadan oluşan kitabın çevirmenliğini Esma Fethiye Güçlü üstleniyor. Güçlü, aynı zamanda yazarın bir önceki kitabı olan Çöpçüler’i de çeviren isim olarak karşımıza çıkıyor.

Darren Simpson’ın yeni kitabı Anı Hırsızları’nın konusunuz sizler nasıl buldunuz? Yazarın geçen yıl çıkan Çöpçüler adlı kitabını okuma fırsatı bulmuş muydunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Most Reluctant Convert fragmanı c.s. lewis hayatı

Narnia Günlükleri’nin Yazarı C.S. Lewis’in Hayatını Konu Alan “The Most Reluctant Convert”ten Fragman

Narcos: Mexico 3. Sezon Çıkış Tarihi ve Fragman

Narcos: Mexico 3. Sezon Çıkış Tarihi ve Fragman – Final Zamanı