in

Arayış Ormanı Macerası “Cadıların Gecesi” ile Devam Ediyor

Göktuğ Canbaba imzalı Arayış Ormanı serisi, üçüncü kitabı “Cadıların Gecesi” ile macerasına kaldığı yerden devam ediyor.

Arayış Ormanı 3: Cadıların Gecesi - Göktuğ Canbaba
- Reklam -
- Reklam -

Arayış Ormanı serisinin üçüncü kitabı Cadıların Gecesi raflardaki yerini aldı. Göktuğ Canbaba imzalı devam macerası, uzun bir aradan sonra okurlarının karşısına çıktı.

Yazarlığının ilk yıllarında yetişkinlere yönelik kaleme aldığı eserler ile tanınan Göktuğ Canbaba, çocuk ve gençlik edebiyatı için yazdığı maceralarla da uzun bir süredir adından söz ettiriyor. Son olarak geçen ekim ayında Doğan Kitap etiketiyle yayımlanan Çatlaklar romanı ile okurlarının karşısına çıkan yazar, uzun süredir beklenen bir kitabını daha okurlarıyla buluşturdu.

İlk kitabı 2015 yılında çıkan Arayış Ormanı, çocuklara yönelik fantastik bir seri olma özelliğini taşıyor. İstanbul’da geçen ve Deniz’in her iki dünyanın “Bekçi”si olma yolundaki macerasına tanıklık ettiğimiz serinin ikinci kitabı olan Solgun Ruhlar Kitabı ise Nisan 2018’de raflardaki yerini aldı. Aradan geçen uzun bir süre sonucunda, serinin yeni kitabı olan Cadıların Gecesi de, Doğan Egmont Yayınları etiketiyle çıktı. Hemen aşağıdan tanıtım yazısına ulaşabilirsiniz.

- Reklam -

Arayış Ormanı 3: Cadıların Gecesi – Göktuğ Canbaba | Arka Kapak Tanıtım Yazısı

Arayış Ormanı 3: Cadıların Gecesi - Göktuğ Canbaba

Çocuk edebiyatının en sevilen kalemlerinden Göktuğ Canbaba’nın başlattığı nefes kesici Arayış Ormanı serisi yeni kitabıyla devam ediyor. Serinin üçüncü kitabı Cadıların Gecesi Canbaba’nın her zamanki kendine has anlatımı ve sürükleyici atmosferiyle okurlarıyla buluşuyor. Bu yeni macerada Diyar’ın Bekçi’sini zorlu bir görev bekliyor.

Her iki dünyanın da geleceği Deniz’in ellerinde. Ama önce, geceleri onu teslim alan çocuk ruhtan kurtulmalı. Tek çaresi, Kadim Bekçi’nin sözünü ettiği Harabe Şehir’e ulaşmak. Bu da Bekçi ve dostları Ena ile Levia için zorlu bir yolculuk demek. Ancak bu kez aralarına yeni bir yol arkadaşı katılıyor: Kızıl. Onlara rehberlik edecek bu haşarı çocuk şans mı yoksa bir bela mı?

- Reklam -

Yapacakları yolculuk bu sorunun da yanıtı olacak. Deniz, cadıların korkunç planlarıyla hesaplaşmadan önce korkularıyla, zayıflıklarıyla, ruhlarla ve kendiyle yüzleşecek. Peki ya cadılar… Onlar da boş durmuyor. Diyarı karanlık bir sis kaplıyor. Gemmu Ana, Felis, Kâbus Ovası’ndan çıkmayı başaran Kül Büyücüsü ve diğerleri… Konsey’in etkisi azalırken cadıların hâkimiyeti tüm diyara yayılıyor. Diyarın koruyucusu Bekçi elini çabuk tutmalı. Yoksa her şey için çok geç olacak.

Toplamda 248 sayfadan oluşan kitabın editörlüğünü Ali Deniz, kapak tasarımını ise önceki kitaplarda olduğu gibi Eren Arık üstleniyor. Eser, Aralık 2021 itibarıyla dijital satış sitelerinde ve kitapçılardaki yerini almış durumda.

Arayış Ormanı’nın ilk iki kitabını okumuş muydunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok Gişe Rakamları ile Rekor Kırdı

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok Filmi Gişe Rakamları ile Birçok Rekora İmza Attı

buz devri 6 seslendirme kadrosu yekta kopan

Yekta Kopan: “Buz Devri’nin 6. Filminde Seslendirme Kadrosu Büyük İhtimalle Farklı Olacak”