in

Âhir Zaman Kâşifleriyle “Arızanın Merkezine Seyahat” Başlıyor

Yağmur ormanlarından yanardağların zirvesine sürüklenen fantastik ve romantik bir macera. “Arızanın Merkezine Seyahat” Mundi Kitap etiketiyle raflara geliyor!

Arızanın Merkezine Seyahat
- Reklam -
- Reklam -

Metin yazarlığı, radyoculuk, editörlük, gezi yazıları… Sona Ertekin’i anlatmak hayli uzun iş. Okurlarımız kendisini Açık Radyo’daki programından ve Açık Kitap’ın editörlüğünden hatırlayabilir. Bir gezgin olma hayaliyle dünyanın ücra köşelerinden çalışmayı sürdüren Ertekin’in ilk romanı “Arızanın Merkezine Seyahat” çıkıyor!

Eser 2019 yılında Can Yayınlarının bir alt markası olarak kurulan Mundi etiketiyle çıkacak. Romandan yaşamöyküsüne, psikolojiden bilime, her alanda ufuk açan, hayata anlam katan ve dünyanın ihtişamını gözler önüne seren kitaplar basmayı amaçlayan yeni yayınevinin taze kitaplarından birisi ise “Arızanın Merkezine Seyahat” oldu.

Arka kapağındaki Sevin Okyay övgüsüyle de dikkat çeken kitabın tanıtım metni şu şekilde:
Saatte 300 km hızla akan komik, fantastik, romantik bir macera!

- Reklam -

arizanin merkezine seyahat kapak“Sona Ertekin’in kitabı Arızanın Merkezine Seyahat, bana sanki benim için yazılmış gibi geldi. Kurgusu, âhir zaman kâşifleri/arayıcıları bir yana, dili resmen bir hazine. Leyla’nın cehennemi de, benim cehennemim, evet: Buzdan bir mekân…” – Sevin Okyay

Gizemli bir kitabın peşindeki maceraperest bir ödül avcısını ve kırgın bir kitap dedektifini Moda’nın dar sokaklarından Kamboçya ve Bali sahillerine, yağmur ormanlarından yanardağların zirvesine sürükleyen soluk soluğa bir dünya yolculuğu…

- Reklam -

“Macera her an bir adım ötemizde olsa da kaçınılmaz değildir. Ama bilinmezliğe bir kez adım attığınızda, asla geri dönmek istemezsiniz.”
376 sayfalık eser önümüzdeki günlerde raflardaki yerini alacak.

Kitap hakkındaki yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

hans zimmer dune film

Hans Zimmer, “Dune” Filmi İçin Christopher Nolan’ı Reddetmiş!

Stranger Things Test

Stranger Things Testi: 3. Sezona Ne Kadar Hakimsin?