in ,

“Terminatör” Filmleriyle Tanınan Arnold Schwarzenegger Motivasyon Kitabı Yazdı

Arnold Schwarzenegger “Be Useful: Seven Tools For Life” adlı yeni kitabını tanıttı. Ünlü oyuncu ve eski Kaliforniya valisi, hayatından ilham veren anları edebiyata taşıyor.

Arnold Schwarzenegger Kitap Yazdı
- Reklam -

Arnold Schwarzenegger imzalı yeni bir kitap geliyor. Be Useful: Seven Tools For Life başlıklı eser, ünlü sanatçının hayatından yola çıkarak okurlara ilham vermeyi hedefliyor.

Arnold Schwarzenegger denildiğinde aklınıza muhtemelen ilk olarak Terminator, Predator, Barbar Conan ve birçok aksiyon filmi gelir. Oyunculuğun yanı sıra siyasete de atılan ve valilik yapan isim, son olarak ilk dizi projesi FUBAR ile kısa süre sonra hayranlarının karşısına çıkacak. Ancak Schwarzenegger’ın oyuncu ve siyasetçi rollerinin dışında bir yönü daha var: O da yazarlık.

75 yaşındaki aktör yeni kitabı Be Useful: Seven Tools For Life’ın (Faydalı Ol: Yaşam İçin Yedi Araç) yakında piyasaya çıkacağını bir Instagram paylaşımıyla duyurdu. Schwarzenegger kitabının kapağını da paylaştı ve bu yıl 10 Ekim’de raflarda olacağını söyledi. Paylaşım mesajına yaşamının ilk yıllarına dönerek ve kitabın başlığına bir açıklama getirerek başladı.

- Reklam -

“Babam bana her zaman ‘Faydalı ol Arnold,’ derdi. Ve ne zaman insanlar bana gelip tavsiyelerimin hayatları boyunca onlara nasıl yardımcı olduğunu söyleseler, hayat felsefemi, kurallarımı ve yöntemlerimi paylaştığımda faydalı olduğunu görebiliyorum.”

Be Useful Seven Tools For Life - Arnold Schwarzenegger

Kaliforniya eski valisi sözlerine şöyle devam etti:

“Sonunda oturup felsefem hakkında bir kitap yazmaya ikna oldum. Bu şekilde benim kullandığım yöntemler herkes için faydalı olabilir.”

Arnold Schwarzenegger İmzalı Kitap, Oyuncunun Başarıya Giden Yoldaki Deneyimlerini Okura Aktarıyor

Kitabın yayıncısı Penguin Press, ET Canada aracılığıyla bir basın bülteni paylaşarak Be Useful’un yakında piyasaya çıkacağını duyurdu. Paylaştıkları bülten şu cümleleri içeriyor:

“Dünyanın en büyük vücut geliştiricisi. Dünyanın en çok kazanan film yıldızı. Dünyanın en büyük altıncı ekonomisinin lideri. Bunların aynı kişi olması kulağa bir şakanın kurgusu gibi geliyor. Ama bu şaka değil. Bu Arnold Schwarzenegger.”

Arnold Schwarzenegger kitap

- Reklam -

Schwarzenegger’in kişisel ve profesyonel yaşamındaki başarısı net vizyon, büyük düşünme, sıkı çalışma, doğrudan iletişim, problem çözme yetisi, açık fikirli merak ve geri verme taahhüdünün bir sonucu olarak nitelendirildi. Tanıtım yazısı şu şekilde devam ediyor:

“Tüm bunlar Arnold’ın babasının ona her şeyden önce öğrettiği tek dersin rehberliğinde gerçekleşti: faydalı olmak. Arnold girdiği her alanı fethederken babasının bu sözünü her zaman kulağına küpe oldu. Kitap, okuyucuları Arnold’ın anlamlı bir yaşam için kullandığı yöntemler ile okuru ilham verici bir tura çıkarıyor.

Schwarzenegger içgörülerini zorlayıcı kişisel hikâyeler, hayat değiştiren başarılar ve hayatı tehdit eden başarısızlıklarla canlı bir hayata taşıyor; bazıları ünlü, bazıları ilk kez burada anlatılıyor.”

Arnold Schwarzenegger Farklı Kitaplarla Okurun Karşısına Çıktı

Arnold Schwarzenegger yazar

Be Useful: Seven Tools For Life, 10 Ekim 2023’te raflardaki yerini alacak olsa da bu ünlü Hollywood oyuncusunun ilk kitabı değil. İlk kitabı olan Arnold: Developing a Mr. Universe Physique (Arnold: Bay Kainat Fiziğini Geliştirmek) 1977 yılında yayımlandı. 1979’da yayımlanan bir başka vücut geliştirme merkezli kitapta yazar Douglas Kent Hall ile işbirliğine gitti. Aktör daha sonra Bill Dobbins ile birlikte fitness odaklı başka kitaplar da kaleme aldı.

En son kitabı Total Recall: My Unbelievably True Life Story, 2012 yılının ekim ayında piyasaya sürüldü.

Arnold Schwarzenegger imzalı yeni kitabın konusunu sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına Google Haberler üzerinden bizleri takip edebilirsiniz.

Kaynak: Daily Mail

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni Stargate Filmi

Amazon, Bilimkurgu Klasiği “Stargate” Evreninde Geçen Yeni Bir Film Hazırlıyor

Amazon MGM Klasikleri

Amazon, MGM İmzalı Klasikleri Geri Getirecek: RoboCop, Stargate, Legally Blonde ve Dahası…