in

Assassin’s Creed Romanlarında Sıra Kara Sancak’ta

Assassin’s Creed romanları, Black Flag oyununun hikâyesini konu alan Kara Sancak ile kaldığı yerden devam ediyor.

Assassin's Creed - Kara Sancak
- Reklam -

Epsilon Yayınları’nın bizlerle buluşturduğu Assassin’s Creed kitaplarının yedincisi Kara Sancak (Black Flag) raflardaki yerini almaya hazır.

Yine Oliver Bowden tarafından kaleme alınan kitap, serinin dördüncü oyununda olduğu gibi Edward Kenway‘in yaşadıklarını konu alıyor.  Tabii ki bazı irili ufaklı değişiklikler eşliğinde…

Assassin’s Creed – Kara Sancak | Arka Kapak Tanıtımı

assasins creed kara sancakHakikat Kanla Yazılacak!

- Reklam -

“İş üzerindeki kukuletalı adam tarafından büyülenmiştim. Etrafındaki kıyımı yok sayıp zamanını kollayan ve saldırmayı bekleyen bu ölüm elçisi tarafından hipnotize edilmiştim.”

Korsanlığın altın çağı yaşanmaktadır ve Yeni Dünya vaatlerle doludur. Bir tüccarın oğlu olan Edward Kenway küstah biridir. Günlerini zengin olmayı hayal ederek geçirirken açık denizlerdeki ihtişamlı hayatı merak etmeye başlar.

Ailesinin evi saldırıya uğradığında kaçmaktan başka şansı kalmaz ve Kenway kısa sürede kendi zamanının en ölümcül korsanlarından biri haline gelir.

- Reklam -

Ancak açgözlülük, hırs ve ihanet onun peşini bırakmaz. Korkunç bir komplo su yüzüne çıkınca, Kenway sahip olduğu her şeyi kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır ve intikam alma dürtüsüyle harekete geçer.

Çevirisini Ömer Ezer‘in, editörlüğünüyse Eren Abaka‘nın yaptığı 392 sayfalık roman şu anda ön siparişte. Dağıtıma çıkma tarihiyse 10 Mayıs.

Böylelikle Assassin’s Creed serisinde yedinci kitaba varmış oluyoruz. Şimdilik geriye Unity ve Origins’in hikâyelerini anlatan iki kitap kalmış oldu. Bakalım onlara ne zaman kavuşacağız? Ne derler bilirsiniz; hiçbir şey gerçek değil, her şey mümkün…

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

behzat c dizi blutv

Yeni Behzat Ç. Dizisinin Kadrosu Netleşti

jared leto joker

Jared Leto: “DC Filmleri Marvel Yapımları Kadar İyi”