in

Atiye Dizisine İlham Olan Şengül Boybaş’ın Dünyanın Uyanışı Serisinde 2. Kitap Raflarda

Atiye dizisine ilham olan Şengül Boybaş’ın “Dünyanın Uyanışı”nda 2. kitap çıktı. Netflix yapımına uyarlanan serinin yeni kitabı raflarda.

Atiye Dünyanın Uyanışı 2 Şengül Boybaş Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Netflix Türkiye’nin ikinci yerli dizisi Atiye (The Gift) serisine ilham olan Dünyanın Uyanışı kitap serisinde sıra 2. kitapta. Şengül Boybaş imzalı Dünyanın Uyanışı 2 kitabı raflardaki yerini alıyor.

Başrollerini Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün paylaştığı, Göbeklitepe’deki gizemli keşif sonrası hayatı değişen Atiye’nin fantastik maceralarının konu alındığı Dünyanın Uyanışı kitaplarında sırada 2. basamak var.

Yazar Şengül Boybaş, ilk kitabın ardından serinin 2. kitabı ile okurun karşısına çıkıyor. Atiye dizisinde ise 2. sezon 10 Eylül 2020 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini almıştı.

- Reklam -

1980 yılında Tokat’ta doğan yazarın kitapları Küsurat Yayınları etiketi ile okurun karşısına çıkıyor. Halkla İlişkiler ve İşletme lisans programları sonrasında Livkon International’da Life Coach & NLP eğitimi alan Boybaş, çeşitli sektörlerde çalışmalar yürüttükten sonra eğlence sektöründe organizasyon işleri yapmaya başladı. Dünyanın Uyanışı aynı zamanda yazarın ilk kitabı olma özelliğini taşıyor.

Dünyanın Uyanışı 2 – Şengül Boybaş | Arka Kapak Tanıtımı

Atiye Dünyanın Uyanışı 2 Şengül Boybaş Netflix
Bereketli topraklardan yayılan enerji nihayet sahibini buldu. Yeniden doğuşuyla beden ve zihninin sınırlarını en baştan keşfeden Atiye başkalarının göremediklerini gören, duyamadıklarını duyan, mucizeler yaratandı artık. Çünkü Göbeklitepe ona bir hediye verdi. Büyük bir sorumluluğu vardı. Dünyayı bekleyen karanlığı durdurmak, insanlığı felaketten kurtarmak için sayılı günleri kalmıştı. Ama zamandan dışarı adım atmanın yolu yoktu. Zaman her şeyi kaplayan, üretken bir rahim gibiydi. Ve her uyanış bir bellek kaybına gebeydi.

Geçmişin, geleceğin ve Boyut Kapılarının anahtarı Atiye’nin ellerinde filizleniyordu. Atiye biliyordu, yaşam seçimlerden ibaretti. Peki, her seçim başka bir olasılıkta başka bir yaşam ihtimalini yaratıyorsa?

- Reklam -

Şengül Boybaş, Netflix Orijinal yapımı Atiye’ye ilham olan Dünyanın Uyanışı romanının ardından Dünyanın Uyanışı 2 ile bereketli toprakların gizemine ışık tutuyor. Hız kesmeyen heyecanıyla macera dolu bu romanı tek solukta okuyacak, her şeyin sonsuzluğa uzandığı dünyada siz de kendi içinize doğru derin yolculuklara çıkacaksınız!
Netflix Türkiye Orijinal yapımına uyarlanan Dünyanın Uyanışı 2 Eylül 2020 itibarıyla raflardaki yerini alıyor. 264 sayfadan oluşan kitabın editörlüğünü Büşra Hacısalihoğlu Aksak üstleniyor.

Dizinin 3. ve son sezon çekimleri ise geçen haftalarda başladı.

Atiye Netflix

Peki siz serinin ilk kitabını okuma fırsatı bulmuş muydunuz? Dizi uyarlamasını izliyor musunuz? Nasıl bir uyarlama ile karşı karşıyayız? Düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* Atiye 1. Sezon İncelemesi

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Star Trek Zaman Çizelgesi

Star Trek Zaman Çizelgesi Yayınlandı: Uzay Yolu Rehberi

shenmue anime oluyor

Shenmue Anime Dizisi Oluyor: SEGA Oyunu Ekrana Geliyor