in ,

“Avatar: Son Hava Bükücü” Dünyası Kyoshi’nin Maceralarıyla Genişliyor

“Avatar: Son Havabükücü” evrenine yeni kitaplar geliyor. 2019’da ilkinin yayınlanması beklenen seri Avatar Kyoshi’nin gençliğine odaklanacak.

Avatar The Rise of Kyoshi
- Reklam -
- Reklam -

Nickelodeon’ın sevilen çizgi dizisi Avatar: Son Havabükücü ülkemizde geniş kitlelerde yankı bulmuştu. Seri ardından Korra Efsanesi ile maceraya devam etmiş, sonrasında da sahneyi çizgi romanlara bırakmıştı. Ancak bugün size mutlu bir haberimiz var. Bu büyülü ve mitolojik evren Avatar Kyoshi’nin romanlarıyla devam edecek!

The Rise of Kyoshi

io9’un haberine göre Nickelodeon ve Abrams Books iş birliğinde gerçekleştirilen ve genç-yetişkin türünde olacak romanların ilki Toprak Ulusu’ndan Kyoshi’nin gençliğine odaklanacak.

- Reklam -

Kyoshi’nin daha sonra adıyla da anılacak Kyoshi Adası’nı korumak için kadın savaşçılardan oluşan Dai Li’yi kurup Toprak Ulusu’nun şekillenmesine yardım ettiği günlere döneceğiz.

- Reklam -

Kitap Avatar serisinin yaratıcılarından Michael Dante DiMartino gözetiminde yazar F.C. Yee tarafından kaleme alındı.

“The Rise of Kyoshi”nin Haziran 2019’da piyasaya çıkması bekleniyor. Seri dilimize çevrilir mi, henüz konuşmak için erken. Ancak merakla bekleyeceğimiz de ortada.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

7 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for alpaltu alpaltu dedi ki:

    Çizgi roman değil normal roman değil mi ? Öyle olursa mükemmel olur avatar ı hep çok sevmiştim.

  2. Avatar for Tamarix Tamarix dedi ki:

    Avatar’ ı daha bu yaz tekrardan izlemiştim baştan sona ve tam üzülürken bittiği için bu haber hediye oldu :heart:

  3. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Çizgi roman olacak. Zaten avatarın bir çok çizgi romanı ekitap olarak üctersiz avatar Türkiye sayfasında mevcut okumak isterseniz

  4. Avatar for darlyopus darlyopus dedi ki:

    Çizgi roman serisi ayrı. Bu genç yetişkin türünde bir roman serisi olacak. :slight_smile:

    Nickelodeon ve Abrams Books iş birliğinde gerçekleştirilen ve genç-yetişkin türünde olacak romanların ilki Toprak Ulusu’ndan Kyoshi’nin gençliğine odaklanacak.

  5. Avatar for karaejder karaejder dedi ki:

    Açıkçası bu evrene ait romanların çıkmasını çok istiyordum. Televizyon tarihinin en başarılı fantastik serilerinden biri olan bu çizgi filmin hem geçtiği evrene dair daha detaylı bir şeyler öğrenebileceğimiz için hem de böyle bir evrenin kitaplaştırılmış olarak tekrar ziyaret edebileceğimiz için çok heyecanlıyım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2 cevap daha var.

asayis berkemal ust

Asayiş Berkemal: Tüfenklere Veda, Yoğun Eğlenceye Merhaba

kult film anime

Kült Filmler Anime Tarzıyla Nasıl Görünürdü?