in

Barış Müstecaplıoğlu “Gerçekler Kırıldı” İsimli Öykü Kitabıyla Yeniden Aramızda

Yerli fantazyanın öncü isimlerinden Barış Müstecaplıoğlu, yeni öykü kitabı “Gerçekler Kırıldı” ile bizleri renkli, şaşırtıcı ve efsunlu bir dünyada yolculuğa çıkarıyor.

gercekler kirildi ust
- Reklam -
- Reklam -

Özellikle fantastik kurgu türünde 2000’lerin başında kaleme aldığı Perg Efsaneleri serisiyle tanıdığımız ve daha sonra farklı türlerde de birçok kitabını okuma şansına eriştiğimiz Barış Müstecaplıoğlu bu sefer bir öykü seçkisiyle geliyor karşımıza.

Kaleme aldığı son kitabı “Hayallere Ulaşma Rehberi“nden sonra kurgularıyla tekrar aramızda olan yazarımız, Gerçekler Kırıldı ile günümüze ve insanlık hallerine yepyeni açılardan bakma özgürlüğü sunuyor

Fantastik edebiyat, bilimkurgu gibi temaları olan bu öykülerde ayrıca daha önceki kitaplarından tanıdığımız ve aşina olduğumuz yerlere de götürüyor bizleri.

- Reklam -
- Reklam -

Gelin tanıtımına bir göz atalım:

gercekler kirildiFantastik edebiyatın ve bilimkurgunun renkli, şaşırtıcı, efsunlu dünyasında dolaşmaya hazır mısınız?

Yerli fantazyanın öncüsü Barış Müstecaplıoğlu bu kez öyküleriyle okurları düşsel dünyalara taşıyor: Distopik bir İstanbul’a, gizemli gezegenlere, hayal gücünün sınırlarını zorlayan Perg ve Delkarna diyarlarına… Büyücüler, uzaylılar, hayaletler, şamanların yol arkadaşlığında türün tüm zenginliğini yansıtan şahane bir yolculuk Gerçekler Kırıldı… Bu sıra dışı öyküler, bizlere günümüze ve insanlık hallerine yepyeni açılardan bakma özgürlüğü sunuyor.
Toplamda 232 sayfadan oluşan eser Doğan Kitap etiketiyle raflardaki yerini almaya başladı bile. Şimdiden iyi okumalar dileriz.


Barış Müstecaplıoğlu ile “Hayallere Ulaşma Rehberi” Üzerine

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for midousuji midousuji dedi ki:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

kara delik

Bilim Tarihinde Önemli Bir Gün: Bir Kara Delik İlk Defa Fotoğraflandı

yakin inceleme

Yakın: Octavia E. Butler’ın Bilimkurgunun Sınırlarını Tekrar Çizdiği Roman