in

Barut Büyücüsü Üçlemesi “Kızıl Sefer”le Devam Ediyor

Kendine has büyü sistemi ve yüksek dozda aksiyonuyla dikkat çeken Barut Büyücüsü Üçlemesi, Kızıl Sefer ile kaldığı yerden devam ediyor.

kizil sefer ust
- Reklam -
- Reklam -

Brandon Sanderson’ın varisi olarak görülen Brian McClellan tarafından kaleme alınan Barut Büyücüsü Üçlemesi‘nin ikinci kitabı Kızıl Sefer, raflardaki yerini almaya hazırlanıyor. Kendine has büyü sistemi ve bu sistemle birleştirdiği Buhar Dönemi teknolojisiyle birleştiren seri, tanrıları da işin içine katarak heyecanı arttırıyor.

Kitabın tanıtım bülteni şöyle:

BARUT BÜYÜCÜSÜ ÜÇLEMESİ İKİNCİ KİTAP

- Reklam -

GALİBİ BARUT VE KURŞUNLAR BELİRLEYECEK…

Beklenmedik bir Kez karşı saldırısı, Adro’nun Kez işgalinin fiyaskoyla sonuçlanmasına, Tamas’ın düşman hattının gerisinde, ordusuyla beraber sıkışmasına yol açmıştı. Peşinde bir kizil seferdüşman ordusuyla, Kez’in kalbinden Adro’ya zorlu bir dönüş yolculuğuna çıkması gerekiyordu. Adro’nun kaderi Tamas’ın zamanında dönmesine bağlıydı.

Bu sırada Tamas’ın generalleri münakaşa içerisindeydi, birlikleri Kez taarruzları altında her gün ağır kayıplar veriyordu ve Kresimir, onu gözünden vuran adamın kellesini istiyordu. Düşman ordusuna karşı son savunma hattı Çift Atar Taniel’di.

- Reklam -

BİR DE İŞİN İÇİNE TANRILAR GİRİNCE…

Brandon Sanderson’ın edebi vârisi McClellan’ın teknolojiyle büyüyü birleştiren bu zengin dünyasında, barut ve mermileri kontrol edebilen büyücülerin başında kim durabilir ki?

“Yaratıcı bir büyü sistemi, soluk soluğa bir kurgu, ilgi çekici bir dünya. Okurken çok eğlendim.”
-Brandon Sanderson-

“Epik fantaziye barut kokulu bir hava getiriyor.”
-Anthony Ryan-

İthaki Yayınları etiketiyle 18 Haziran 2017 itibariyle raflardaki yerini almaya başlayacak olan kitap, serinin ilk kitabı Kan Yemini gibi Cihan Karamancı tarafından dilimize kazandırılmış.

Türker Beşe

Müzmin arkeolog adayı. 4 yaşında atari oynamakla başlayan oyunculuk macerası şiddetle devam etmektedir. Okuma zevki günden güne değişmekle birlikte, tuhaf kurgu, büyülü gerçeklik ve tekinsiz korkudan aldığı keyfi hiçbir türden alamaz.

Bir Yorum

Yorum Yap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

h g wells gorunmez adam ust

Bir H. G. Wells Başyapıtı Daha Bilimkurgu Klasiklerinde: “Görünmez Adam”

oykulem8

Öykülem #8 Çıktı!