in

Göktuğ Canbaba’dan Yeni Roman: Ben, Babam ve Diğerleri

Ozanın Şarkısı, Tılsım-ı Kudret ve Arayış Ormanı gibi kitaplarıyla tanıdığımız Göktuğ Canbaba’nın mizah, gerilim ve gerçeküstü öğelerin uyumla buluştuğu yeni romanı “Ben, Babam ve Diğerleri” raflardaki yerini aldı.

ben babam ve digerleri ust
- Reklam -
- Reklam -

Son zamanlarda daha çok kaleme aldığı çocuk ve genç yetişkin kitaplarıyla adından söz ettiren yazar Göktuğ Canbaba, yetişkinlere yönelik yeni romanı Ben, Babam ve Diğerleri ile bir kez daha aramızda!

Mizah, gerilim ve gerçeküstü öğelerin bir araya geldiği bu kitabın tanıtım yazısı ise şöyle:

ben babam ve digerleriKocası tarafından terk edilen Sibel altüst olmuştur. Geçimini sağladığı düğün fotoğrafçılığından bezmiştir. Eğitimini aldığı heykeltıraşlığı yapmamaya da adeta yeminlidir; çocukken kendisini ihmal eden ve üstüne gizemli bir cinayete kurban giden heykeltıraş babasından nefret eder çünkü!

Hayatının mahvolduğuna inanan Sibel’in fotoğraf çekimlerinden birinde pelüş bir Panda belirir. Nereden geldiği belli olmayan karizmatik Panda, Sibel’i bambaşka bir gerçekliğe taşıyacaktır…

- Reklam -
- Reklam -

Mizah, gerilim ve gerçeküstü öğelerin uyumla buluştuğu Ben, Babam ve Diğerleri günümüz edebiyatına taze bir soluk…
Doğan Kitap etiketiyle raflardaki yerini alan 192 sayfalık romanı çevrimiçi kitap satış sitelerinden ve kitapçılardan temin etmeniz mümkün.

Göktuğ Canbaba Kimdir?

Göktuğ Canbaba, 1981 yılında Ankara’da doğdu. 2006 yılında Anadolu Üniversitesi Basın-Yayın Bölümü’nden mezun oldu. Lisans öğrenimini “Şarap ve İnsan” adlı belgesel fotoğraf projesiyle tamamladı. Uzakdoğu’da uzun soluklu birçok seyahate çıkıp kişisel fotoğraf projeleri üzerine çalıştı. İlk romanı olan Ozanın Şarkısı 2007’de yayımlandı. Tılsım-ı Kudret 2010’da, İşeyen Atmaca 2013’te, Ayyaş Buda 2016’da raflardaki yerini aldı. Öykü Gazetesi, OT, Dünyanın Öyküsü, Vagon, Yabani gibi dergilerde öyküleri yayımlandı. Aynı zamanda çocuklara da yazan Göktuğ Canbaba’nın Fener Balığının Kayıp Işığı, Valizdeki Kedi, Arayış Ormanı adındaki eserlerinin de aralarında bulunduğu Doğan Egmont’tan çıkan yirmi çocuk kitabı var.


Tılsım-ı Kudret: Lanetlerle Örülü Gizem Yolculuğu

Solgun Ruhlar Kitabı: Arayış Devam Ediyor

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

altkitap 2019 oyku odulu

altKitap 2019 Öykü Ödülü’nde Sonuçlar Açıklandı!

game of thrones grr martin kitap

Game of Thrones Aktörü Son 2 Kitabın Çoktan Yazıldığını Söyledi, G.R.R. Martin Yalanladı