in

Bilimkurgu Öykü Seçkisi 2018 Yayında

Yerli Bilimkurgu Yükseliyor aracılığıyla hazırlanan, 58 katılımcıya ve 62 öyküye ev sahipliği yapan “Bilimkurgu Öykü Seçkisi 2018” ücretsiz olarak okurlara sunuldu.

bilimkurgu oyku seckisi 2018
- Reklam -
- Reklam -

Bu yılın mayıs ayında internet üzerinden yayın hayatına başlayan ve bilimkurgu edebiyatımıza yaptıkları değerli katkılarla kısa sürede herkesin takdirini toplayan Yerli Bilimkurgu Yükseliyor e-dergisi, 2018’e yeni girdiğimiz şu günlerde muazzam bir çalışmayla karşımızda: Bilimkurgu Öykü Seçkisi 2018 

Özgen Berkol Doğan Bilimkurgu Kütüphanesi için özel olarak hazırlanan ve ücretsiz olarak indirilip okunabilen seçki 58 farklı yazarın 62 öyküsünü içeriyor. Bunların arasında hem tanıyıp sevdiğimiz ünlü yazarlardan bazıları bulunuyor hem de bu türe gönül vermiş diğer kalemşörler. Aşkın Güngör, Bahri Doğukan Şahin, Efe Sarıtunalı, Gökcan Şahin, Haldun Aydıngün, Kadri Kerem, İsmail Yamanol, Müfit Özdeş, Orkun Uçar, Ruhşen Doğan Nar, Selma Mine, Sezai Özden, Taner Güler, Tevfik Uyar ve Yüksel Yılmaz bu isimlerden sadece birkaçı.

- Reklam -

2007’de kaybettiğimiz genç fizikçi ve çevirmen Özgen Berkol Doğan’a ithaf edilen bu muazzam derlemeyi Yerli Bilimkurgu Yükseliyor sitesinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Şimdiden keyifli okumalar diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.
Bu öyküleri bir yerlerde okuman dileği ile Özgen.
– Hasan Önal

- Reklam -

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

altkitap 2018

11. altkitap Öykü Ödülü Başlıyor

kayip rihtim 10 yasinda

Kayıp Rıhtım 10 Yaşında!