in

Bora Abdo Yeni Öykü Kitabı “Hayâlî’nin Tesadüfleri” ile Raflarda

Bora Abdo yeni yayınevinde yeni öyküleriyle okurlarla buluşuyor. Hayalî’nin Tesadüfleri adlı eser İletişim Yayınları etiketiyle raflarda.

Bora Abdo Hayalinin Tesadüfleri
- Reklam -
- Reklam -

Yerli edebiyatımızın kuvvetli kalemlerinden Bora Abdo, yeni öykü kitabı “Hayâlî’nin Tesadüfleri” ile okurla buluşuyor.

1997 İstanbul doğumlu yazar, öykülerini Notos, kitaplık, Sözcükler, Sarnıç, Dünyanın Öyküsü ve İzafi gibi dergilerde yayımladı. 2012 senesinde Karakış Üçlemesi’nin ilk kitabı olan Öteki Kışın Kitabı’nı okurlarla buluşturdu. Bu eser yazara Yunus Nadi Öykü Ödülü’nü kazandırdı. 2014’te Beni Unutma Dörtlemesi’nin ilk kitabı Bizi Çağanoz Diye Biri Öldürdü’yü yayımladı. Bu kitapla da Sait Faik Hikâye Armağanı’na layık bulundu.

2016’da Seni Seviyorum. Çok ile “Pergel İkilemesi”ne başladı. 2017’de Balık Boğulması ile Beni Unutma Dörtlemesi’ne devam etti.

- Reklam -

Bu zamana kadar eserlerini Doğan Kitap etiketiyle okuma fırsatı bulduğumuz Bora Abdo, yeni öykü kitabı Hayâlî’nin Tesadüfleri ile İletişim Yayınları’na geçti.

Hayali’nin Tesadüfleri – Bora Abdo | Arka Kapak

Bora Abdo - Hayali’in Tesadüfleri
O da beni böyle izliyor ve merak ediyor muydu ve ben örgüme eğilmiş harıl harıl örerken boynumun ya da ensemin çıplaklığı geceleri yatağında birdenbire aklına geliyor muydu? Sağına, sağındaki meleklerine dönüp de sanki ben duyacakmışım gibi “aşkım,” diyor muydu? O da beni rüyalarında hep görüyor muydu misal?

Hayâlî’nin Tesadüfleri, yaşam ve ölüm, aşk ve nefret arasındaki ince çizgide çetrefil bir kurguyla anlatılmış sıra dışı öyküler.

- Reklam -

Bora Abdo, eşine sık rastlamadığımız, farklı ve güçlü bir kalem…
76 sayfadan oluşan kitap 13 kısa öyküden oluşuyor. Hayalî’nin Tesadüfleri kitabının editörlüğünü Duygu Çayırcıoğlu ve Emre Bayın üstleniyor.

Kitaptan tadımlık bir ÖN OKUMA için BURAYA tıklayabilirsiniz. Eser Şubat 2020 tarihi itibarıyla raflardaki yerini almaya başladı.

Peki siz Bora Abdo’nun önceki kitaplarını okumuş muydunuz? Yeni öykülerinden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* Ayfer Kafkas Polisiye Romanlarına Yeni Yayınevinde Devam Ediyor

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Penny Dreadful: City of Angels

Penny Dreadful: City of Angels Dizisinden Yeni Fragman

Amazing Stories Fragman

Amazing Stories: Steven Spielberg’ün Yeni Dizisinden Fragman