in

Brandon Sanderson Fırtınaışığı Arşivi’nin Yeni Kitabını Tamamladı!

Çağımızın en üretken yazarlarından biri olan Branden Sanderson, serinin üçüncü kitabının ilk taslağını bitirdiğini açıkladı.

Oathbringer type comp800
- Reklam -
- Reklam -

Kozmer (Cosmere) adını verdiği evrene ait her kitabıyla büyük ilgi toplayan ve çağımızın en üretken yazarlarından biri olarak anılan Brandon Sanderson, Fırtınaışığı Arşivi serisinin üçüncü kitabı “Oathbringer”ın ilk taslağını bitirdiğini açıkladı.

- Reklam -

Tabii ki editörüne teslim ettiği 461,223 kelimelik taslağın hala pek çok işi var. Kontroller, düzeltmeler, ekleme ve çıkartmalar derken, kitabın çıkışının Kasım 2017‘yi bulacağını da söylüyor. Bu durum bizim için biraz daha sıkıntı yaratıyor, sonuçta böyle kalın bir kitabın çevirisinin de çok kısa sürmeyeceğini tahmin etmek zor değil. Yine de elimizde bir tarih olması, kitabı ne kadar bekleyeceğimizi belli etmesi açısından iyi bir gelişme.

Üçüncü kitaplardan söz etmişken; merhaba Patrick Rothfuss!

Türker Beşe

Müzmin arkeolog adayı. 4 yaşında atari oynamakla başlayan oyunculuk macerası şiddetle devam etmektedir. Okuma zevki günden güne değişmekle birlikte, tuhaf kurgu, büyülü gerçeklik ve tekinsiz korkudan aldığı keyfi hiçbir türden alamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Neil Gaiman - Edgar Allan Poe "Raven" Şiiri

Poe’nun Meşhur Şiirini Neil Gaiman’dan Dinleyin

haftanin kitabı ayyas buda

Haftanın Kitabı #57 – Ayyaş Buda