in

“Büyücüler Zamanı” Raflarda

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin? ile dünya çapında bir ün yakalayan Cressida Cowell bizleri bu kez büyücülerle, devlerle ve sihirle dolu bir dünyaya götürüyor.

buyuculer zamani ust
- Reklam -
- Reklam -

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin? kitaplarıyla, bilhassa da Dreamworks’ün animasyon uyarlamasından sonra büyük bir ün yakalayan İngiliz yazar Cressida Cowell’ın büyüler ve savaşçılarla dolu yeni serisi Büyücüler Zamanı (The Wizards Of Once), Epsilon Yayınevi tarafından dilimize kazandırıldı.

Büyücüler ile Savaşçıların ezelden beri birbirine düşman olduğu bir dünyada hiçbir büyülü yeteneği olmayan Büyücü Xar ile yasaklı bir büyülü nesneye sahip olan Savaşçı Dilek’in sıra dışı arkadaşlık öyküsünü konu alıyor kitap.

Arka kapak yazısı şöyle:

- Reklam -

Büyücüler Zamanı – Cressida Cowell | Arka Kapak Tanıtım Yazısı

Sunday Times Bestseller Blue Peter Kitap Ödülü Sahibi

Kitapları 30 dilde 8 milyon kopyadan fazla satan ve Ejderhanı Nasıl Eğitirsin’le büyük başarı yakalayan Cowell’dan Büyücüler, Savaşçılar, Devlerle dolu kadim, sihirli bir çağda geçen inanılmaz bir macera geliyor…Genç bir Büyücü oğlan ile genç bir Savaşçı kızın hikâyesi bu. İkisine de doğduklarından beri birbirlerinden nefret etmeleri gerektiği öğretilmiş. Ancak dünyaları çarpıştığında yaşayacakları macera onları birbirlerini anlamak zorunda bırakacak.

- Reklam -

Fantastik macerayı seven herkes için harika bir kitap…Bir zamanlar Sihir vardı ve Sihir karanlık ormanların derinliklerinde yaşardı. Sonra Savaşçılar geldi…Xar, Sihri olmayan bir Büyücü oğlan ve ona ulaşmak için her şeyi yapabilir. Dilek ise Savaşçı bir kız ama yasaklı bir Sihirli Nesne’ye sahip ve onu saklamak için her şeyi yapabilir.Bu baş döndürücü macerada Xar ile Dilek, Savaşçı Kalesi’ndeki zindanlardan kurtulacaklarsa farklılıklarını unutmalılar. Çünkü orada yüzyıllardır uykuda olan bir şey kıpırdamaya başlıyor…

Çevirisini Hakan Özdemir’in, editörlüğünüyse Emirhan Burak Aydın’ın üstlendiği genç-yetişkin türündeki kitap aynı zamanda yeni bir serinin ilk adımı olma özelliği taşıyor.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for beta beta dedi ki:

    Gözlerime inanamıyorum!!! Ejderhanı Nasıl Eğitirsin serisine bayılıyordum, yarıda kalması çok üzücü olmuştu benim için (dört yıldır devamı çevrilmediğinden artık umudu kestim). Daha o seri tamamlanmazken Büyücüler Zamanı’nın dilimize kazandırılacağı aklımın ucundan geçmezdi… Çok mutluyum :stuck_out_tongue:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

zoka ust

Chuck Palahniuk’tan “Zoka: Renklendirmeniz İçin Muzır Hikâyeler” Raflarda

nilufer belediyesi oyku odulu 2018

Nilüfer Belediyesi’nin Düzenlediği “Yılın Yazarı Öykü Ödülü”nün Başvuruları Başlıyor!