in

Call Me By Your Name Devamı “Bul Beni” Türkçede

Call Me By Your Name (Adınla Çağır Beni) macerasının devamı “Bul Beni”, Türkçe olarak raflara geliyor. André Aciman imzalı kitap Elio ve Oliver’ı geri getiriyor.

bul beni find me call me by your name
- Reklam -
- Reklam -

Call Me By Your Name (Adınla Çağır Beni) ile dünya çapında büyük bir ün kazanmış ve çok satanlar listesine girmeyi başarmış André Aciman, maceranın devamı olan Bul Beni (Find Me) ile okurlarının karşısında.

2017 yılında sinemaya uyarlanan ve Oscar’a da aday gösteren film ile adından iyice söz ettiren ilk kitap, 2009 yılında Sel Yayıncılık etiketiyle yayınlanmıştı. Filmle birlikte daha fazla bir kitleye ulaşan romanın devam kitabı Find Me, Ekim 2009 tarihi itibarıyla raflardaki yerini almıştı. Nihayet ikinci kitap çok geçmeden Bul Beni isimli Türkçe çevirisiyle de raflardaki yerini almaya başlıyor.

Bul Beni | Arka Kapak Yazısı

“Gurur, korkuya taktığımız bir lakap sadece.”

- Reklam -

Bazı anlara, insanlara ve aşklara saplanıp kalmak mümkün mü? Neden bazı hatıralar ölümsüzleşirken bazıları kolayca unutulur? Arzu ve özlem zamanı, mekânı ve önyargıları aşabilir mi?

Adınla Çağır Beni’yle tüm dünyada geniş bir okur kitlesine ulaşan André Aciman, devam niteliğindeki romanı Bul Beni ile aşkın ve bağlılığın doğasına dair eşsiz bir anlatı kuruyor; kederle, arzuyla, tesadüflerle, pişmanlıklarla ve mutluluklarla örülü insan hikâyelerini, birbiriyle bağıntılı hayatları ve deneyimleri keşfe çıkıyor.

Bul Beni, zamanın acımasızlığına, hem kaçırılmış hem de yakalanan fırsatlara, paralel hayatlara, aşkın dönüştürücü gücüne ve kusursuz esrikliğine, Elio’ya, Oliver’a, hepimize dair bir unutulmaz roman…
bul beni find me call me by your name

Romanın girişini içeren tadımlık ÖN OKUMAsı için de buraya tıklayabilirsiniz.

- Reklam -

Çevirisini Berrak Göçer’in üstlendiği eserin editörlüğü Ahmet Birsen’e, yayına hazırlığı Sanem Işıl Aytuğ’a, kapak tasarımı Aslı Sezer’e ve sayfa tasarımı da İklime Yılmaz’a ait.

Başrollerinde Timothée Chalamet ve Armie Hammer’ın oynadığı Call Me By Your Name, Luca Guadagnino tarafından yönetilmiş ve çıktığı yıl olan 2017 sonu ve 2018’de oldukça ses getirmişti. Toplamda 4 dalda Oscar adaylığı bulunan yapım En İyi Uyarlama Senaryo ödülünü kucakladı. Aynı ekiple birlikte devam filminin çekileceği duyuruldu.

Peki ya siz ilk kitabı okudunuz mu ve filmi izlediniz mi? Nasıl buldunuz? Sizce devam etmesi gerekiyor muydu? Yeni kitabı da okumayı düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlere aktarabilirsiniz.


* Stephen King’in Eserlerindeki 20 Eşcinsel Karakter

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Şamanizm Çizgi Roman

Şamanizm ile Modern Tıbbı Kaynaştıran Çizgi Roman Kahramanları

H.G. Wells - Uykudaki Uyanıyor

H.G. Wells İmzalı “Uykudaki Uyanıyor” ile Türkçe Distopya Rafları Genişliyor