in

Chronos Dosyaları Serisi’nin İkinci Kitabı “Zamanın Kıyısında” Bizlerle

Rysa Walker’ın bilimkurgu türündeki genç-yetişkin serisi Chronos Dosyaları’nın ikinci kitabı “Zamanın Kıyısında”, Hep Kitap etiketiyle raflardaki yerini aldı.

zamanin kiyisinda ust
- Reklam -
- Reklam -

Bildiğiniz üzere Rysa Walker imzalı Chronos Dosyaları (The Chronos Files) üçlemesinin ilk kitabı Zaman Sıçraması, Hep Kitap  tarafından dilimize kazandırılmıştı. Özenli çevirileri ve kaliteli baskılarıyla tanıdığımız yayınevi, serinin sevenlerini fazla bekletmeden Zamanın Kıyısında (Time’s Echo) adlı ikinci cildi de okuyucularıyla buluşturdu.

Serinin ikinci kitabında, baş kahramanımız Kate dünyanın yarısının yok edilmesini engellemek için tarihte geriye gider ve zaman çizelgesinde tehlikeli bir yolculuk başlar.

Tanıtım bültenine göz atalım:

- Reklam -

Zamanın Kıyısında – Rysa Walker | Arka Kapak Tanıtımı

zamanin kiyisindaIşık saçan madalyonlar, tarihte geri giderek yapılan değişiklikler, dünyayı yok etmeye hazırlanan tarikatlar, çıkılması gereken zaman yolculukları… hep kitap olağanüstü bir diziyi okurlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor: “CHRONOS Dosyaları!” Rysa Walker’ın yazdığı dizinin ikinci kitabı ise Zamanın Kıyısında!

Kate dünyanın yarısını yok etmeyi planlayan büyükbabası Saul ve adamlarını durdurmak için tarihte geri gidip onlardan önce madalyonların hepsini toplamak zorunda. Bir yanlış yaparsa bir sürü insanın ölümüne yol açacak. Belki de kendi varlığı yeryüzünden silinecek.

Onunla bu yolculuğa çıkabilen tek insan Kiernan, çünkü madalyonu kullanabilen tek CHRONOS üyesi o. Üstelik yakışıklı mı yakışıklı ve Kate’e her şeyden çok değer veriyor. Ya Trey ne olacak? Kate’in önceki zaman kaymasından sonra tekrar kazanmaya çalıştığı sevgilisi… Milyonlarca insanın hayatını kurtarmaya çalışırken Kate kendi yolunu da belirleyebilecek mi? Büyükbabası Saul’ün yaptıkları kafasını karıştırırken iyi ve kötü arasında ayrım yapabilecek mi? Geçmişte tanık olduğu kötülükleri silmesi yasak, yoksa kendi zaman çizelgesinde hiç istemediği değişiklikler olur.

- Reklam -

Peki tarihe müdahale etmeden gelecek değiştirilebilir mi? Kim bilir…

İlk kitapta olduğu gibi çevirmenlik koltuğunda Merve Doğruer oturuyor. Raflarda yerini aldı bile, keyifli okumalar.


Yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

vaiz kapak 1

Preacher Sonunda Türkçe Olarak Bizlerle!

brodeck raporu ust

Brodeck Raporu Serisinin İlk Cildi “Öteki” Raflarda