in

Dan Brown’un Yeni Kitabı “Başlangıç” Satışa Sunuldu

Dan Brown’un uzun süredir beklenen Robert Langdon serisinin beşinci kitabı “Başlangıç” bugün çıktı.

dan brown baslangic ust
- Reklam -
- Reklam -

Tüm dünyada en çok okunan macera yazarlardan biri olan Dan Brown yeni kitabıyla okuyucularının karşısına yakında tekrar çıkmaya hazırlanıyor.  Hatırlayacağınız üzere kitabın ilk bölümü 13 Eylül’de Altın Kitaplar’ın resmi internet sayfasında yayınlanarak serinin hayranlarını sevince boğmuştu.

Bize şifre ve sembollerle dolu bir macera vadeden serinin yeni kitabı bugün (3 Ekim 2017) satışa sunuldu. Altın Kitaplar‘dan çıkacak olan kitabın çevirmenliğini serinin diğer iki kitabı olan “Da Vinci Şifresi” ve “Cehennem” kitaplarının da çevirmenliğini üstlenen Petek Demir İncek yaptı.  Ayrıca hakkında birde fragman hazırlanan kitabın tanıtım yazısı ise şöyle:

Kim olursan ol, neye inanırsan inan,

- Reklam -

Çok yakında her şey değişecek…

Genç adam, aniden üç büyük dinin temsilcilerine döndü. “Şaşırtıcı bulacağınızı tahmin ettiğim bilimsel bir buluşum sebebiyle bugün buradayım. İnsanlık deneyimimizin en temel iki dan brown baslangicsorusuna cevap bulma ümidi ile yıllardır peşinden koşuyordum. Bu bilginin tüm inananları derinden etkileyeceğine inanıyorum. Nasıl desem, ‘yıkıcı’ diye tanımlanabilecek bir değişikliğe sebep olabilir. Birazdan
görecekleriniz, dünyayla paylaşmayı umduğum sunumun kaba bir kesiti. Fakat bunu yapmadan önce dünyanın en etkili din adamlarına danışmak, en çok etkilenecek kişilerce nasıl algılanacağını öğrenmek istedim.”

Piskopos, haham ve ulema birbirlerine baktılar, sıkılmış görünüyorlardı. Piskopos, “İlginç bir girizgâh Bay Kirsch. Bize gösterecekleriniz dünya dinlerinin temelini sarsacakmış gibi konuşuyorsunuz,” dedi. Genç adam kutsal metinlerin saklandığı bu eski mahzende etrafına baktı. Temellerini sarsmayacak, yıkacak, diye düşündü. Din adamları üç gün içinde bu sunumu bir etkinlikle insanlara duyuracağını bilmiyorlardı. Bunu yaptığında tüm insanlar, dini öğretilerin gerçekten de ortak bir noktası bulunduğunu anlayacaklardı: Hepsinin tümden yanlış olduğunu…

- Reklam -

Nereden geldik? Nereye gidiyoruz?

İnsanoğlunun var olduğu günden beri cevabını bulmaya çalıştığı bu temel soruya cevap bulma iddiasındaki bir fütüristin tam da keşfini açıklayacağı gece her şey trajik bir biçimde karanlığa gömülür. Eski öğrencisinin sunumuna davetli olan Simgebilim Profesörü Robert Langdon söz konusu keşfi öğrencisinin anısına dünyaya duyurmaya karar verir. Ancak, kendisini bekleyen şifrelerden, acı sürprizlerden ve ölümcül fanatiklerden habersizdir…

Robert Longdon serisinin uzun süredir beklenen beşinci kitabı, serinin hayranlarının ve türü sevenlerin ilgisini bekliyor.

Ferdi Güçtekin

31 yaşındayım. Bankacıyım, Nişantaşı Üniversitesi İşletme Yönetimi Yüksek Lisans Mezunuyum. Evliyim ve yakında "Babalık" unvanım da gelmek üzere. Çocukluğumdan beri edebiyat, sinema ve oyun üçgeninde yaşayan bir adamım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

korkuluk - barış özcan scarecrow

Korkuluk: İnsan Olmanın Cezası

cin imparatoru ust

Alman Kara Mizahının Başarılı Örneklerinden “Çin İmparatoru” Raflarda