in

Döngü Serisinin 2. Kitabı “Temas” Raflarda

Bülent Eriş’in Döngü serisi Temas ile devam ediyor. Gizemli ve heyecanlı bir macera arayanlara müjde!

Döngü Serisinin 2. Kitabı "Temas"
- Reklam -
- Reklam -

Günümüzün ilgi çeken yazarlarından Bülent Eriş’in Döngü adlı serisinin ikinci kitabı Temas, Altın Bilek Yayınları‘ndan çıkışını yaptı.

Bilinmeyenin korkusu insanoğlunun en büyük korkusu olsa gerek. Karanlık bu yüzden çoğu kişiye korkunç gelir. İçine girip orada bizi bekleyen kötücül bir şey olmadığını, karanlığın sadece ışığın yokluğu olduğunu anladığımızdaysa bu korkumuz uçuverir. Bülent Eriş de Döngü adlı serisinin ilk kitabında bilinmeyenin korkusunu kullanarak bizleri heyecanlı bir yolculuğa sürüklemişti. Macera Temas adlı kitabıyla kaldığı yerden devam ediyor.

Bülent Eriş‘in Döngü adıyla yayınlanan macerasının ikinci kitabı Temas‘ın tanıtım bülteni şöyle:

- Reklam -

Temas – Bülent Eriş | Arka Kapak Tanıtımı

temas bulent erisGılead’lı Roland, Kara Kule’yi ararken, Lud kentinin eşsiz bilgisayar sisteminin yeryüzündeki tek aracı olan Tren Blaine’de yol arkadaşlarıyla esir düştüğünde, ölüme uzanan yolculuktan kurtulabilmek için başka bir dünyadan gelen Çuf Çuf Charlie isimli bir hikâye kitabının içindeki bilmecelerden yardım almıştı. Dune, Kara Kule, Oz, Denizler Altında Yirmi Bin Fersah, Alice Harikalar Diyarında, Zaman Çarkı ve diğer tüm Vivence yolcularının kaleminden dökülmüş olan özel hikâyeler elbette ki boşuna yazılmamıştır. Vivence sadece bir isimdir, her seçilmiş ulaşmak istediği bu yere, hayatına dair, ruhunun derinliklerinden çıkan bir başka isim vermekte elbette özgürdür.

Döngü-Temas, Emir Doğu’nun, Vivence’e, büyük bilinmeyene uzanan yolculuğunun hikâyesidir.

- Reklam -

‘666 yok oluşa doğru durmaksızın dönen girdabın onu arayanlar için suyun üzerine yansıyan görüntüsü ve de ‘kendini bil’ cümlesiyle çıktığın uzun yolculuğun ilk kısmının sonlandığı yeniden doğuş yeridir. Burada ya tıpkı Kaptan Nemo gibi bir hiç kimse olarak sonsuza kadar girdabın derinliklerine gömülecek ya da Yunus’un balığın karnından çıkışı gibi seni hapseden karanlığın pençesinden kurtularak yoluna devam edeceksin’

Bülent Eriş’in, macera-kurgu romancılığındaki deneyimini araştırmacı yazarlığıyla harmanlayarak analitik üslubuyla kaleme aldığı serinin ikinci romanı, sadece gerçek bilgiye uzanan aydınlanmanın hikâyesi değil cümlelerinin içinde insanlık tarihinde yer etmiş gizemlerin ve daha önce hiçbir yerde söylenmemiş çözümlerinin de bulunduğu özgün bir eserdir.

Altın Bilek Yayınları’ndan geçen aylarda raflardaki yerini alan kitap toplamda 290 sayfadan oluşuyor.

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

doctor who jodie whitaker

Efsane Dizi Doctor Who’nun 13. Doctor’u Belli Oldu!

Büyük Ustalardan Gerilim Öyküleri kapak

“Büyük Ustalardan Gerilim Öyküleri” Diken Üstünde Okuyacağınız Öyküleri Tek Kitapta Topluyor